Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Putyin, Medvegyev és a testőrök: egységes fekete ruhában

Zubreczki Dávid | 2010.01.24. 17:09 16 komment

http://images.huffingtonpost.com/2009-01-12-ski3.jpg

 

Négy jó barát, akik egy kis testmozgással kapcsolódnak ki és még egymáshoz is öltöztek. A két középső beszélget, a baloldali illedelmesen a szája elé teszi a kezét amikor köhög, míg a jobb szélső a Szocsi vidékében gyönyörködik elmerengve. Hogy egyikük Oroszország elnöke, míg másikuk a miniszterelnök, az egészen természetes. Csak az ilyen kelettől lemaradott országokban csinálnak problémát az ilyesmiből, mint a miénk. Nem is értem, miért nem síel gyakrabban együtt mondjuk Bajnai Gordon és Sólyom László. Még több közlei kép a Huffington Post cikkében!

politika celeb oroszország szocsi

Látogatottsági rekord várható a magyar sípályákon: hat magyar terep tart nyitva a hétvégén

Zubreczki Dávid | 2010.01.23. 08:15 9 komment

 Több mint 10 ezer embert várnak a magyar sípályákra a hétvégén, a legtöbb helyen várhatóan megdől az idei látogatottsági rekord. - írja a www.sitv.hu legfrissebb közleménye. Öt hegység összesen hat magyar síterepén járnak a felvonók szombaton és vasárnap: Eplényben, Visegrádon, Kékestetőn, Mátraszentistvánon, Szilvásváradon és Sátoraljaújhelyen is.

· 1 trackback

magyarország snowboard hójelentés sátoraljaújhely szilvásvárad dobogókő szánkó bánkút kékestető mátraszentistván eplény nagyvillám

Minden lift jár a mátraszentistváni Síparkban

Zubreczki Dávid | 2010.01.22. 15:40 Szólj hozzá!

A hét végétől valamennyi lift jár a mátraszentistváni Síparkban. Ez azt jelenti, hogy összességében 2,5 kilométernyi sípálya várja a látogatókat és szombaton kinyit a snow tubing pálya is - közölte Erbeszkorn Tamás, a Sípark sajtószóvivője az MTI-vel. A 40-80 centiméter vastagságú hótakaró kiváló minőségű, mivel egész héten működtek a hóágyúk. A felvonók teljes szállítókapacitása 5400 fő óránként. A sajtószóvivő a snow tubing-ról elmondta, hogy a hócső két méter magas hófalak között kanyarog lefelé a pályán, amelynek végén pedig bepördül egy parabolikába. Ezen kívül síoktatással, síkölcsönzővel és esti, villanyfényes sízéssel is vendégeik rendelkezésére állnak. A parkolás továbbra is ingyenes. (bták \ krp)

Ennyi az MTI közleménye. Örülünk a jó hírnek és az "amelynek végén pedig bepördül egy parabolikába" tagmondatnak. Hajrá!

 

magyarország snowboard hójelentés mátraszentistván

A világ legegyszerűbb, de legszórakoztatóbb lesiklós videója

Zubreczki Dávid | 2010.01.21. 09:29 15 komment

Mielőtt teljesen átcsúszna bulvárba a hütte, gyorsan egy izé, lesiklós videóval próbálom még inkább kibillenteni egyensúlyából a blogot. Nem egy túlcizellált produkció, de remek szórakozást ígér. Küldöm mindenkinek, aki régről szereti. Aki nem, az is egész biztos rögtön beleszeret. Amúgy meg jó reggelt! (via: -navarro-)

· 1 trackback

hülyeség

Bikiniben a havas hegyoldalon

Zubreczki Dávid | 2010.01.20. 09:00 15 komment

[Bikini_Skiing_23.jpg]

 

Kit érdekel hogy csinosak ha úgy fel vannak öltözve, hogy még az arcuk sem látszik?

kommentelte Közöd?? a női snowboardversenyről tudósító poszthoz, sokaknak fájó problémát fogalmazva meg. Nos a megoldást a DamnCoolPics összeállítása jelenti, ahol egy kazal bikinis lány és félmeztelen pasi fotóját gyűjtötték össze, sőt a végére még egy videót is biggyesztettek. Na persze van közte pár bénán beállított termékfotó is, de egy csomón látszik hogy valóban hús-vér emberek valóban snowboardoznak vagy síelnek. Már már oylan mint a félmeztelen szánkóverseny.

[Bikini_Skiing_25.jpg]

snowboard pucér

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása