Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Már a műhó sem bírja a rekord meleget. Egy kivételével az összes magyar sípálya bezárt

hütte | 2011.01.14. 22:19 4 komment

A tavaszias meleg miatt kényszerszünetet kellett elrendelni a legtöbb magyar síterepen. - áll a www.sitv.hu közleményében. Hiába esett 20-30 centiméteres hó a téli szünetben, és működtek a hóágyúk folyamatosan, a 10-15 fokos melegben az összes hó elolvadt. Még az ország legmagasabban fekvő síterepén, Kékestetőn sem lehet síelni, ami január közepén meglehetősen szokatlan. A Mátrában és a Bükkben sincs egyetlen centiméter hó sem.

magyarország hójelentés

Gyarmati Panka: egy tizennyolcéves egri lány deszkás sikerei

hütte | 2011.01.13. 08:04 8 komment

Gyarmati Panka a hat csillagos TTR Evolution Jam-en

Gyarmati Panka nemrég ünnepelte a 18. születésnapját és hosszú utat tett meg Eger városából. Jelenleg már a második évét tölti Ausztriában a schladmingi SkiHandelsSchule-ban, amely egy téli sportokra specializálódott közgazdasági középiskola. Itt minden feltétel adott ahhoz, hogy a tanulók jól össze tudják egyeztetni a tanulást a sporttal. Ebben az iskolában tanul Szigeti Viktor is. - áll panka szponzorának közleményében.

snowboard versenysport

Visegrádon még mindig lehet síelni

hütte | 2011.01.10. 21:31 1 komment

"Talán sokak számára meglepő, de még mindig jó körülményekkel vár benneteket a visegrádi sípálya. Az ember mindig hajlamos a saját környzetéből megítélni az időjárási viszonyokat és ezért el sem akarja hinni, hogy pl. egy sípálya esetében ez máshogy van. Itt nálunk ugyanis még van némi természetes hó és köszönhetően a ködös időnek jól tartják magukat a hóágyús pályák. Igaz a felület már kásásodik, de nem mélyen, olyan mint az Alpokban márciusban a hó. Tegnap este magam is teszteltem és egy igazán jót síeltem. Ennek a hónak az az előnye, hogy nem kemény a felülete, így könnyen lehet benne élezni. Egyre kell figyelni, hogy a lécek jól be legyenek waxolva, mert egyébként nem csúszik eléggé.

 

Tehát emberek lécre deszkára fel, hétköznapi kedvezményes árakkal várunk továbbra is benneteket reggel 9-től este 10-ig teljes szolgáltatás háttérrel.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető"

magyarország hójelentés visegrád

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása