Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Az én kedvenc (szlovén) sípályám - frissítve

[mimi] | 2011.10.29. 08:00 8 komment

Ha nem egész hetes síelésről, hanem csak egy-két napos kiruccanásról van szó, a többség egyből a közelebb eső szlovák és osztrák síterepekre gondol. Pedig Magyarországról nem csak Semmering, a Chopok vagy Donovaly érhető el pár órás autózással. Szlovénia remek síközpontjai is megérnek egy próbát. A határhoz legközelebb eső, Budapesttől 346 kilométerre, autóval kicsit több, mint háromórányira fekvő Maribor Pohorje például igazán jó választás lehet egy hosszú hétvége eltöltéséhez.

szlovénia árak kedvenc pályám

Világhírű extrém sportoló halt meg az Alpokban

hütte | 2011.10.27. 08:13 Szólj hozzá!

"Akció közben életét vesztette a Francia Alpokban a háromszoros speed flying világbajnok, Antoine Montant. Halálának körülményei egyelőre még tisztázatlanok" - írja az extrem.hu  A harminc éves extrém sportoló a sí és a siklóernyőzés különleges keverékét űzte - a baleset is eközben érte. A keresésére indult csoport szerint nem nyílt ki megfelelően az ernyője, de a részletek még nem világosak, tisztázásuk folyamatban van. "A legjobban a hegyekben szeretett lenni. Felmászni a csúcsra, aztán pedig mindegy hogy hogyan, de leereszkedni. Imádta a síelést, a báziusgrást és a speed flyingot is. Ez volt az élete" - idézi a sportoló főszponzorának, a Red Bullnak a közleményét az extrem.hu cikke.

franciaország baleset extrém

Melyik síbiztosítás a legjobb?

hütte | 2011.10.25. 09:20 28 komment

Lassan eljön az idő, amikor a síelés tervezgetése helyett már valóban léceinken állhatunk a hegytetőn. Mivel ez egy igencsak veszélyes üzem, nem árt, ha van egy jó utasbiztosításunk is a lelkesedésünk mellé. Számos olyan oldal van, ahol több biztosító ajánlatát áttekintve választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbet, ezek közül a legismertebbek talán a biztositas.hu és a netrisk. A kínálat végtelen: az épp hogy ellátnak típusú szolgáltatástól, a limit nélküli helikopteres mentést tartalmazó biztosításig bármilyet köthetünk. Egy olvasónk, prostatikus vogon jeltz például az EUB biztosítóra esküszik. A hajtás után kiderül miért.

franciaország baleset sztori stuff biztosítás

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása