Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Új pálya a Síparkban, olvadás Eplényben

hütte | 2012.01.08. 18:32 Szólj hozzá!

 

Új pályával gazdagodott a Mátraszentistváni Sípark. Végre megnyitott az 5B jelőlésű, panoráma-szerpentin sípályának keresztelt szakasz. „Az egyedülálló vonalvezetésű pálya több száz méter hosszban tekereg le a völgy felé. Téli tájjal, kiváló minőségű sípályákkal közel 2 km hosszban, nagy hóval várjuk a Síparkba a vendégeket”- írják a pálya üzemeltetői. Az utak jól járhatóak, a pályák minden nap 9-16.30-ig vannak nyitva, esti sízés hétvégén lesz. Aki teheti, már a héten szökjön meg az irodából, és csússzon egyet!

videó magyarország snowboard hójelentés mátraszentistván eplény

Óriás sícentrum miniatűrben

hütte | 2012.01.05. 19:46 9 komment

Az alábbi videó a Brit-Kolumbiában található Whistlerben készült. Ez Kanada legnagyobb síterepe, kétszáznál több pályával, 38 sílifttel és 17 hüttével. A sícentrum egy napját sűrítették ebbe a kábé négy és fél perces videóba. A koncepció cuki, a kivitelezés pedig nagyon szép és igényes. Egy kislány egy mini ratrakkal játszik, majd a terep egy napját követhetjük nyomon. A spéci rögzítési technika miatt úgy tűnik, mintha minden apró és játékszerű lenne, akár egy terepasztal. Nagyon hangulatos és klassz, nézzétek meg!

videó kanada whistler brit-kolumbia

Két sífilm premierje egy este

hütte | 2012.01.02. 20:04 Szólj hozzá!

Két remeknek ígérkező sífilm budapesti bemutatójára kaptunk meghívást a Freeski Maffiától, amire titeket is sok szeretettel várnak a szervezők. A családias, ingyenes filmestre január 6-án, pénteken kerül sor a 4Bro bisztróban.

budapest film freeride freeski

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása