Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Spóroltak a hóágyúkkal, sikeres volt az olimpia főpróbája - hírek a bernáthegyi kutyától

Zubreczki Dávid | 2009.03.08. 15:17 Szólj hozzá!

Rekordhavazás: spóroltak a hóágyúkon Karintiában (síelők) Karintiában az idei telet úgy emlegetik, mint az előző száz év leghavasabb szezonját. Az ember azt hinné, hogy ilyenkor rengeteget nyertek azzal, hogy nem kellett állandóan hóágyúzni. Természetesen a hatalmas havazás sokat segített, de ezzel csak a hóágyúzás költségeinek körülbelül 20 százalékát spórolták meg.

Bukás a sípályán, de kokainnal (extrém) Egy libanoni versenyző bukott le kokainnal a februári alpesi sí-világbajnokságon - jelentette be csütörtökön a nemzetközi szövetség. Nincs egyedül a problémájával.

Lefújták a szuper-G-sek norvégiai viadalát (nsz) Törölték a norvég szervezők a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatába tartozó, vasárnapi szuper-órisműlesikló versenyt a cudar időjárás miatt.

A népszerű műsorvezető attól félt, hogy új szerelme összetöri (stop) Zola, a VIVA közkedvelt dj-je új szerelemre talált Franciaországban, ahol zenekarával az idei év első koncertjét adta. A műsorvezető-zenész néhány nap alatt szenvedélyes snowboard-őrült lett!

Olimpiai főpróba Vancouverbe (sportfórum) Teljes sikerrel végződött a szánkósok világkupája.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr28989380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása