Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Bosszú Aradért! Március 15-én Magyar Bajnokság Murauban

Zubreczki Dávid | 2009.03.10. 13:30 Szólj hozzá!

Hej, hogyan is lehetne szebben ünnepelni a forradalom évfordulóját, mint egy piros-fehér-zöldre keresztelt Magyar Bajnoksággal Ausztria kellős közepén! Haynau forog a sírjában,a Hütte pedig örömmel teszi közzé folyamatosan az eredményeket a Murauban holnap kezdődő és március 15-ig tartó Fundango Magyar Bajnokságról. Felhívás és flyer alant:

Idén is találkozunk márciusban Murauban! 

A Fundango Magyar Snowboard és Sí Bajnokságot immáron a 17. alkalommal rendezik meg hagyományosan nemzeti ünnepünk környékén, idén március 11. és 15. között. A téli szezont lezáró rendezvény ad otthont a Snowboard Magyar Bajnokságnak.  

A snowboardosok és a freestyle síelők idén is bemutathatják az egész szezonban csiszolt látványos trükkjeiket a híres kreischbergi Big Air kidobón és a Slope Style versenyben az Airyparkban. A Boardercross és Sícross számok mellett idén is lesznek alpesi számok is mind a sízők, mind a snowboardosok számára. A Magyar Snowboard Szövetség és az Alpesi Club tapasztalt szervező csapata már javában dolgozik azon, hogy a lebonyolítás idén is az esemény rangjához méltó legyen. Az időjárás is megtámogatta az eseményt, hiszen az elmúlt héten szépen havazott a kreischbergi síterepen. 

A tapasztalt „murausok” tudják, hogy a muraui bajnokság több, mint versenysorozat, igazi télzáró fesztivál. A pálya aljában a Citroen, Sprite és Smith sátrainál napközben folyamatos programok várják a versenyzőket és a nézőket egyaránt, a felvonózárás után pedig ugyanitt kezdődnek a délutáni programok: hófoci bajnokság, Ollie Jam, mindeközben pedig dj-k gondoskodnak a jó hangulatról. 

Bár Murauban egyik este sem gond jó bulit találni, a szombat estére mindenki tartalékoljon még energiát, kora este mindenkit várnak a szervezők a közös „rider vacsorára” este pedig kezdődik az igazi össznépi buli, melyen már a friss bajnokokat is megünnepelhetik. 

Idén először már interneten is lehet nevezni a versenyekbe, de természetesen a helyszínen ugyanúgy lehet jelentkezni a Fundango sátornál a versenyszámot megelőző napig. 

A szervezők mindenkit várnak, a rendezvényről és versenyekről folyamatos friss információ a www.fundangosports.com/murau2009 oldalon található.

 

verseny ausztria snowboard murau

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr33993452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása