Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Vasárnap újra kinyit a mátraszentistváni pálya

Zubreczki Dávid | 2009.12.26. 22:42 Szólj hozzá!

~dá~: Mátraszentistván dec. 26.

 

A rekordot döntő meleg időjárás után, ismét nulla fok alá csökkent a hőmérséklet a mátraszentistváni Síparkban. Mivel úgy tűnik, alaposan felkészültek a felmelegedésre, vasárnap újra ki tudnak nyitni. Hogy hogyan, az kiderül, a közleményükből, na meg a mellékelt fotókból. Mint írják:

A személyzet teljes erőbedobással dolgozik, hogy vasárnap megnyissuk az 5-ös pályát. Ennek érdekében a múlt héten - még a hidegben - elkészített hódombokat betúrjuk, és ezzel 20-40 cm vastagságú nagyon jó minőségű technikai hószőnyeget varázsolunk. Amennyiben az időjárás engedi, éjszakára még a hóágyúkat is beindítjuk!

Az elmúlt napokban hullott meleg eső és szél sajnos bennünket sem kímélt. A természetes hó mind, a technikai hó kétharmada elolvadt. A Síparkban ebben a szezonban eddig 30.000 köbméter havat gyártottunk, melynek összköltsége 6 millió forint.

Vasárnap az 5-ös pálya és egy Doppelmayr csákányos felvonó lesz nyitva. A étteremben ismét kapható a Mátraszentistvánra oly jellemző sztrapacska. A parkolás ingyenes. A helyzetre való tekintettel olcsóbb jegyárak lesznek érvényben.

Mindig friss információkat talál weboldalunkon: http://www.sipark.hu

magyarország snowboard hójelentés mátraszentistván

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr651625215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása