Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Síelős videótokkal profi síruhát nyerhettek

hütte | 2015.11.02. 17:29 Szólj hozzá!

Imádsz síelni, nem bánnád a pár másodpercnyi világhírt, és szeretnél egy új profi síkabátot? Találtunk egy nyereményjátékot neked. A Helly Hansen legújabb reklámfilmjét amatőr sírajongók videóiból akarja összerakni, ezt egészítik majd ki a "a Helly Hansen professzionális nagyköveteinek vakmerő teljesítményével, amint épp megbirkóznak a nyakig érő hóval" – áll a márka Hütteanyó levelesládájába pottyant közleményében.

helly.png

Ilyen kabikat lehet nyerni (Forrás: Helly Hansen)

Aki szeretne szerepelni a kampányfilmben, töltse fel a síeléséről készült videóit a hellyhansen.com/skifree oldalra. A nyereményjáték ma kezdődik, és november 30-ig lehet pályázni. A pár másodpercnyi hírnév mellett azért érdemes még benevezni a versenyre, mert a márka a kedvenc filmkészítőit profi síkabátokkal és aláöltözőkkel jutalmazza majd. A végleges filmet a Helly Hansen honlapján lehet majd megnézni, további részletek a versenyről itt találhatók.

videó pályázat nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr728045108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása