Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Új utazási portál a láthatáron: elindult a Travelo

[mimi] | 2011.11.25. 08:12 1 komment

Tádááám… Örömmel mutatom be nektek a sok előkészület és álmatlan éjszaka után november 23-án startolt Travelót, ami a Hütte blogot is a szárnyai alá vesz majd, és aminek én is a szerzői közé tartozom. A CEMP (tudjátok, többek között az Index, a C-travel és az Ongo anyukája…) új utazási portálján mindennel foglalkozunk majd, ami az utazáshoz tartozik: nemcsak menő szállodákról és izgalmas úticélokról írunk, de táskákról, kütyükről, kül- és belföldi programokról is. Mit hozz haza Amszterdamból szuvenírnek, ami még legális is? Hol egyél gyorsan, olcsón, jót Milánóban? Milyen fényképezőgépet vásárolj utazáshoz? Hol a legjobb a puncs a bécsi adventi vásáron? Ezekre, és sok minden másra is fény derül!

 fotó: Amaresh S K @ Flickr

A Travelo oldalain az online tartalom mellett minden hónapban egy ingyenesen letölthető útikalauzt is találtok majd, amit kinyomtatva magatokkal vihettek az útra. Novemberben például 14 oldalas osztrák síkalauzzal jelentkezünk, amiből kiderül, melyek Stájerország és Karintia legjobb hüttéi, hol érdemes megszállni, és hol adják a legjobb gőzgombócot. (A letöltéshez katt ide!)

Mostantól találkozzunk a Travelón is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr343404610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása