Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ausztriai síbérletárak a 2014-2015-ös szezonban

Freddie The Eagle | 2014.11.02. 23:16 Szólj hozzá!

dagobertpenzen.jpg

Összességében: szinte minden síközpontban enyhe, néhány eurós drágulás a jellemző a múlt idény áraihoz képest. A lentebbi ábrán egy táblázatos összefoglaló az osztrák árakról, a teljesség igénye nélkül.

Ami nincs a táblázatban, például a legturbóbb kombinált bérlet:

Salzburg Super Ski Card: 22 síközpontban, körülbelül kétezer-ötszáz kilométernyi síelhető pályaszakaszra érvényes. A hatnapos felnőtt bérlet: 249 euró, a gyerekbérlet pedig 124 euró.

Ha másért nem, már csak ezért is megérné egy nyugat-európai magas-középosztálybéli életszínvonalon élni, hogy megengedhessünk magunknak és családunknak ilyen bérletet, no meg főképp az egyéb költségeket. (Szállás, felszerelés, benya, költőpénz stb.)

De hagyjuk a sírást, annyira azért nem vészesek az árak. Különös tekintettel arra, hogy Ausztria pályái abszolút világszínvonal és a kísérő szolgáltatások is szintén rendkívül nívósak.

A táblázatban a fekete a legalacsonyabb ár,  a piros a legmagasabb, a kék, illetve a zöld a köztes. Olyan osztrák síközpont is van, ahol a szezont négy díjzónára szabdalják, csak éppen erről az összesítőről kimaradt. A napijegyekben nincs feltétlenül eltérés az árakban, mint látható.

ausztrberl.PNG(Via:skijanje.hr)

ausztria árak 2014 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr646858517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása