Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ki megy már ilyenkor síelni? Akinek fontos, hogy olcsó legyen!

[mimi] | 2015.03.19. 11:19 Szólj hozzá!

Na jó, mivel Ausztriáról beszélünk, inkább csak hogy olcsóbb legyen. Mindenesetre, tényleg jókora kedvezményeket adnak az osztrák terepek így szezon végén. Ha van időtök, megéri még egy utolsót síelni. Persze így márciusban és áprilisban délutánra már eléggé átmegy vízisíbe a dolog, úgyhogy inkább érdemesebb jó korán kimenni a pályára, délután pedig lehet napozgatni a hütte teraszán, vagy éppen a völgyben kirándulgatni.

Síelés után a jól megérdemelt napozás (Fotó: Claudia Ziegler / Ski Amade)

Leginkább a legnagyobb osztrák síszövetség, a Ski Amádé, akciózik tavasszal, én legalábbis náluk találtam több célcsoportnak szánt kedvezményeket:

  • A 16. Lady Ski Weeket, azaz női síhetet március 21-28. között rendezik meg az Amádéhoz tartozó Großarltalban. Az esélyegyenlőség jegyében idén már nem csak a nők kaphatnak ingyenes, egész Amádéra érvényes síbérletet. Minden párban érkező vendég közül az egyik ingyen síelhet. A pár másik tagjának 234 euróba (72 ezer forint) kerül a bérlet, emellé jön a szállás – szerencsére az akcióban több hotel, panzió és apartman is részt vesz, ezekről itt tájékozódhattok.
  • Aki gyerekekkel síelne egyet még a tavasszal utoljára, érdemes húsvét környékére időzíteni a dolgot – mivel a tavaszi szünet pont ekkor van, nem lesz nehéz. Az Amádé húsvéti akciója keretében a tizenöt éven aluli gyerekek ingyen síelhetnek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy hatnapos síbérletet, és szállásakciókkal is várják a családokat. 
  • Április 4-11. között az 1955-ben, vagy korábban születetteket ingyenes síbérlettel, programokkal és kedvezményes szállással várják, szintén az Amádé pályáin. Figyelem! Személyi nélkül, csak úgy bemondásra nem jár a kedvezmény.

És hogy hová jók ezek az ingyenes bérletek? A Ski Amádé öt különálló régióból áll, ezek Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal. Összesen 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó, valamint 260 hütte van itt.

Tudtok még ilyen akciókról? Kommentbe velük, gyűjtsük össze őket mind!

ausztria akció síelés ski amade

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr47278731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása