Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Megjelent Magyarország legingényesebb tematikus sí és snowboard magazinja

metalbros1 | 2008.12.11. 12:37 Szólj hozzá!

Megjelent a White Line magazin!

 

Új színfoltja jelent meg a múlt héten a hazai magazinpiacnak, a White Line magazin képében. Ez egy tematikusan a téli sportokkal foglalkozó ingyenes újság, ami több mint 150 oldalon foglalkozik a legérdekesebb (freestyle) sí és snowboard témákkal. Leginkább a freestyle és freeride vonalon próbál arcokat, sportolókat, szemléleteket bemutatni a magazin sí és snowboard részről, hogy a már így is trendi vonalat követve ismertesse az olvasókkal. Persze ez korántsem csak a "hard core" szemléletű embereket szeretné megfogni, sokkal inkább elmélyíteni a fennáló trendeket egy emészthető formában. Ezt bizonyítja az is, hogy a fenti témák mellett, olyan riportok is találhatóak benne melyek magas informatív jelleggel bírnak, olyanok mint kütyü- és autóbemutatók, sípálya bemutatók, hasznos meteorológiai ismeret-terjesztő cikkek - melyek ismeretével optimalizálhatjuk sítúráink tervezését - , zeneajánlók és a környezettudatos téli sportolásra ösztökélő írások. Persze ez mind sok-sok jó minőségű képpel - melyek leginkább magyar fotósok munkái - és letisztult grafikával illusztrálva.
Újságárusoknál ne nagyon keressétek, ugyanis a magazin ingyenes, így a legnagyobb előfordulási arány a tematikus boltokban és budapesti éttermekben lelhető fel.
további infó, illetve szájber-átlapozgatási lehetőség a www.whiteline.hu-n! 

magyarország magazin snowboard freestyle white line metalbros

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr70817048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása