Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újra jön egy kis tél!

metalbros1 | 2009.02.08. 22:23 Szólj hozzá!

Az Index.hu jövőheti időjárási prognózisa:

A következő napokban igazi téli időre van kilátás. A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször beborul az ég, és többfelé előfordul eső, havas eső, havazás. Később szórványosan alakulnak ki hózáporok. Egyre csípősebbek lesznek az éjszakák, és helyenként napközben is fagyni fog.

Emellett megerősítést kaptunk róla, miszerint az eplényi Ski Arenában késődélután óta rohamosan csökkent a levegő hőmérséklete és azóta folymatosan havazik. Ez teljességgel rámutat a tényre miszerint az elmúlt hetek esőzései és meleg időjárása sem tudta elpusztítani a magyar síterepek utolsó védbástyáját! Az eplényi menedzsment kilátásba helyezte, hogy egészen március közepéig elképzelhetőnek tartják a pálya síelésre és sznóbordozásra való alkalmasságát. Mindezt köszönhetik a vezetőség lankadatlan hitének illetve a pálya kiváló infrastruktúrájának.

Ezt a webkamera-képet most fogtam (ma, 22.13 óra), sajnos a délutánit nem szkrínsáttoltam le, pedig komoly a különbség... akkor a meghatározó szín a barnás-sárgás-fehér volt az összképet tekintve...

 

időjárás magyarország hójelentés eplény metalbros ski arena

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr79931184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása