Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Közértes Vargáék síelni mennek. Utat építenek a Mölltal-gleccserhez. - hírek a hegyi pásztortól

Zubreczki Dávid | 2009.02.13. 08:00 Szólj hozzá!

Közértes Vargáék síelni mennek (tordai) "A közértes Vargáék járnak síelni. Régebben Chopokra mentek, de egy ideje Franciába'. Megy az egész család, két kocsival, a léceket, konzerveket, rakat sört, ilyesmit a Feribá' viszi előre a Ducatóval. Gabika rendes listát ír, melyik nap mit főz, alap, hogy kint senki nem vesz zabálnivalót, mégis csak közértesek, rajtuk ne keressen egy francia boltos."

Rendesen kiépítik a Mölltal-gleccserhez vezető utat (sielők) Aki autózott már Flattachból a Mölltal-gleccser parkolójához a hosszú, szűk és kanyargós úton, igazi téli körülmények között, az talán azt is mondhatja, hogy ennek már rég itt volt az ideje. Igaz csak 2014-re fog véglegesen elkészülni.

Felébresztették a kómából Albrechtet (telesport) A svájci alpesi síző egy kitzbüheli edzésen bukott hatalmasat három héttel ezelőtt.

Kivételes hóviszonyok az olasz terepeken (síelők) Ez a szezon eddig vitathatatlanul az Alpok déli részéről szól. Nézzünk szét Észak-Olaszországban, ahol méterekben áll a hó még az alacsonyabban fekvő részeken is.

Megmászták a Himalája utolsó szűz nyolcezresét (extrém) Az olasz Simone Moro és a kazah Denis Urubko február 9-én feljutottak a világ ötödik legmagasabb hegycsúcsára. Elesett az utolsó himalájai nyolcezres - minden hegyet meghódítottak már télen is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr9940008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása