Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hótenisz, hógolf, hószörf és cserbenhagyásos gázolások - hírek a téltemetőtől

Zubreczki Dávid | 2009.03.02. 08:05 Szólj hozzá!

Jégre tett nyári sportok: golf, tenisz és szörf (extrém) Egyes nyári sportok ma már jeges terepen is művelhetőek. Karintiában például teniszezhetsz a havon, Alaszkában pedig hullámlovagolhatsz.

Magyar lány a világ 3. legjobb szánhajtója (sport géza) A hatkutyás mezőny 22 indulója közül csak 3-4 nő volt az ausztriai világbajnokságon, Verla Zsófia hat perccel maradt le a győztes olasztól. Saját kutyáival, saját zsebből versenyez, a szárazedzéseken huskyjai quadot húznak, a 27 éves agrármérnök indián vezényszavakkal irányítja őket.

Magyarországon sípálya nincs, és mégis van (index videó) Borgőzös tudósítás az eplényi síparadicsomból.

Egyre több a cserbenhagyásos baleset a pályákon (síelők) A közlekedéshez hasonlóan a sípályákon is történnek ütközések, további hasonlóság, hogy az ütközésben résztvevő egyik fél minél előbb elmenekül a helyszínről, és segítségnyújtás nélkül áll tovább. Sajnos egyre növekszik az ilyen esetek száma, osztrák adatok szerint már minden ötödik vétkes kereket old.

Kell a jó térkép (sítúra)Akkor most mondok egy bazi nagy közhelyet (ami - mint a közhelyek gyakran - azért igaz): sítúrázáshoz elengedhetetlen egy korrekt térkép. Jó, rendben, de milyen? És honnan?

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr29974748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása