Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Megvan a francia helyszín a téli olimpiára - hírek a bukósisak alól

Zubreczki Dávid | 2009.03.23. 21:01 Szólj hozzá!

oszkar: Malinow

 

Jó a szezon, de nem lesz rekord Saalbach-ban (síelők) A hóban gazdag szezonok jellegzetessége, hogy a kisebb és olcsóbb síterepek elszippantják a vendégeket a nagyobbak és drágábbak elől. Ez történt az idén is.

Erős francia pályázat a 2018-as Téli Olimpiára (síelők) Vasárnap a Francia Olimpiai Bizottság eldöntötte, hogy támogatja a 2018-as Téli Olimpiai Játékok megrendezésére a svájci határhoz közeli Annecy-t támogatja, ami azt jelenti, hogy Chamonix, a Portes du Soleil, és La Plagne síterepein is rendeznének versenyeket.

Itt a mindenkit verő magyar snowboard-os generáció (extrém) Több fiatal magyar snowboard-os is küzd azért, hogy kijusson az olimpiára. Legígéretes tehetségeink: Szigeti Viktor és Szász Ábel.

Sziléziai Beszkidek télen (indafotó blog) Oszkar Sziléziában járt és fotózott elképesztően szép havas téli tájat, ragyogó napsütésben. Mondhatni winter_porn! Képek + egy síelős élménybeszámoló.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr631021087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása