Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Megéri az ünnepek alatt átruccanni síelni Szlovákiába

Zubreczki Dávid | 2009.04.11. 13:43 1 komment

Bár napok óta nagyon meleg van, az Inforádió pozsonyi tudósítója szerint remekül lehet síelni a szlovákiai hegyekben. "A legtöbb hó jelenleg az Alacsony Tátrában, a Chopok déli oldalán van, ahol 250 centiméteres a hótakaró vastagsága,az északi oldalon, Jasnán 120-150, a Magas Tátrában, a Lomnici csúcs alatti nyeregben 190, a Csorba tónál 160 centiméteres hóréteget mértek. De lehet még síelni a Donovalyn, valamint a Turócszentmárton melletti Martinsko Holén is, igaz, itt a meleg miatt napról napra gyorsan fogy a hó." Az idegenforgalomból élők örülnek a hosszúra nyúlt szezonnak, mert az idei tél elég ramaty volt a szempontjukból: "az erős euró miatt főleg a külföldi vendégek maradtak el, elsősorban Lengyelországból és Oroszországból érkezett sokkal kevesebb vendég, mint tavaly."

szlovákia hójelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr11059335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mertcsak 2009.04.12. 19:52:04

majd ha a liftkezelők nem szivatják meg a síelőket azzal, hogy simán lekapcsolják a liftet 16:00-kor, mondván lejárt a munkaidejük, miközben a felvonón lóg a nép fele, másik fele pedig 20 perce áll sorba ... na, ha majd ügyfélbarát lesz a kiszolgálás, akkor talán újra ellátogatok Chopokra.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása