Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Forma 1-es stílusú sí- és deszkaszervíz Nassfelden - hírek

Zubreczki Dávid | 2009.10.24. 13:30 Szólj hozzá!

Normafa fotó:tucat.blog.hu

- A tegnap még tavalyi adatokat mutató hójelentéslinkjeink immáron a legfrissebbekre mutatnak ott balra a hójelentős dobozban - ellenőrizzétek.

- Bár október 10-re ígérték a Normafa Síház átadását, a felújítási munkálatok egy ideje leálltak, és a táblán az átadás időpontját jelző feliratot is elfedték.

- Míg Szlovákiában átlagosan 15 százalékkal lesz olcsóbb a síelés az idei szezonban, addig az osztrák síközpontok körülbelül 3 százalékkal emelik az árakat. Részletes árösszevetések a Figyelőben.

- Az UNESCO világörökség ellen harcol a bolgár Bansko síterep, mert szerintük gátat szab a fejlődésüknek. Ezzel egy időben az olasz Dolomitokban meg éppen azért küzdenek a síterepek, hogy visszakapják az UNESCO világörökségcímet. A fene sem érti.

- Nassfeld, a Déli-Alpok legnagyobb és legmodernebb síterepe a lehető leggyorsabb sí- és deszkaszervizt indított be közvetlenül a pályán: kantniélezés, talpcsiszolás és melegvax szuper-kedvezményes áron mindössze 5 euróért. Emellett ingyenes sítárolóval is meglepi vendégeit a Millennium-Express völgyi és középső állomásánál, ahol 3000 pár síléc tárolására alakítottak sídepót.

hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr811469289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása