Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Megtalálták a rejtélyes körülmények közt eltűnt brit síturista holttestét? - Frissítve!

Zubreczki Dávid | 2009.12.29. 16:21 19 komment

Egy hete foglalkoztatja az egész brit sajtót annak a 23 éves londoni srácnak az esete, aki múlt kedden tűnt el nyomtalanul Svájcban, Wengen síterepén. Myles Robinson a barátaival sörözött, de a szemtanúk szerint egyáltalán nem volt részeg, amikor elindult. Családjuk egyik hölgyismerősét  hazakísérte a bárból, majd a hotelből továbbindult, az alig háromszáz méterre fekvő szállására. Ám nem ért oda.

A svájci rendőrség és a katonaság nyomozókutyákkal, hőkeresőkkel és helikopterekkel folyó nyomozása ma talán a végéhez ért, mivel egy holttestet találtak az egyik sílift közelében Lauterbrunnen és Zweilutschinen között. Egyelőre nem nyilatkoznak arról, hogy ki az, leghamarabb holnap reggelre ígérték az azonosítást.

A fiú kiegyensúlyozott volt, épp új állást kapott és várta, hogy a barátnője is utánautazzon szilveszterezni. Édesanyja a British Alpine Racing Ski Club elnöke volt és tizenöt éve jártak síelni erre a terepre, vagyis nem valószínű, hogy eltévedt volna, az amúgy sem túl nagy távon.

Mindenesetre a Hüttén is alig néhány napja írtuk, hogy

Alkoholellenes kampányba kezdtek a britek is, ugyanis több fiataljuk halt már meg a téli szezonban Franciaországban. Itt most azonban elsősorban nem pályabalesetekről van szó, mint az osztrákoknál, hanem arról, hogy éjjel részegen megfagynak az Alpokban.

(via: times, guardian)

FRISSÍTVE: A Sun ma reggel azt írja, hogy egy BlackBerry-t találtak nem messze tőle. Lehet, hogy sms-t vagy e-mailt írt, nem figyelt oda és lezuhant egy szikláról.

baleset svájc evés ivás wengen

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr241630661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispista2 2009.12.29. 18:14:29

@P.: ezért jó a szálláshelyen berúgni. És ezért nem jó a "hölgyismerősöket" hazakisérni.

2009.12.29. 18:29:37

ophélie is bírta a piát

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.12.29. 20:58:49

Lehet, hogy a barátnője a vártnál előbb érkezett, és rajtakapta, ahogy "hazakíséri a hölgyismerősét".

guga 2009.12.30. 06:24:49

ez jár annak, aki

kalandfereg 2009.12.30. 10:08:14

Itt Irorszagban ugyanaz megy, mint Angliaban, fiatalok nepszeru halalneme pl, hogy a jellemzoen huszoneves ifju jellemzoen pentek, vagy szombat ejjel 1 es 5 kozott elindul a hidon (ugyebar sok a folyo), de soha sehova nem erkezik meg. Itt az eghajlat nemigen teszi lehetove a megfagyast, ugyhogy ezert kulfoldre kell utazni.
Ugyanebbe a kategoriaba tartozik az egymas keselese reszegen, illetve az orszag szetvandalkodasa reszegen.
Nekem meggyozodesem, h ezek sokkal nagyobb problemak, mint aecesszio, de gyak semmi hatekonyat nem tesznek ellene, megtanultak egyuttelni a jelenseggel.
Itt pl. tarsadalmi vita bontakozott ki a terhesek alkoholfogyasztasarol (biztos, h tenyleg artalmas?), meg az ittas vezetesrol (megoli a videk tarsadalmi eletet, ha az ember nem vezethet reszegen haza a pubbol).

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2009.12.30. 10:26:21

A fenti bejegyzesben pont arrol volt szo, hogy nem volt nagyon) reszeg a srac. Kalandferegre reagalva: neveles es kultura kerdese, hogy valaki meg tudja itelni, mikor ivott annyit, hogy meg kepes legyen felelosseget vallalni (pl az uton kozlekedo tobbiekert). Sajnos ez sem ott, sem itt, sem mashol nem mukodik - marpedig ilyenkor muszaj nagyon sulyos bunteteseket kilatasba helyezni. Ugyanakkor viszont nem biztos, hogy egy konyakosmeggyert vagy egy puhar sorert mar szigorra lenne szukseg.
Aki be akar rugni pl videken, azt vigye haza a jozan asszony vagy olyan barat, aki nem iszik. Esetleg taxi, sofirszolgalat... Elelmes kocsmaros uzemeltethetne ilyet, tarthatna arra egy embert hogy az hazaviszi akit kell...

Peetee 2009.12.30. 10:51:43

Szomorú dolog, remélem nincs baja a csávónak, DE:

Szerintem találtak a csajnál a hotelban 1 kiló füvet és kábultak kefélnek 3 napja... :)

kalandfereg 2009.12.30. 12:39:37

@Mao elvtárs: par ev itten tapasztalattal ki lehet hallani az ilyen hirekbol, hogy vszleg reszeg volt. A 'nem annyira' az vszleg azt jelenti, h csak 4 sort ivott, pedig altalaban min. 6-ot szokott...
De nem akarok itelkezni, lehet, hogy tenyleg o volt a ritka kivetel. De nem sok az eselye. Akkor mar inkabb a pialasoknal tipikus leosztas, hogy volt egy helyzet, ami jozanul kivedheto lett volna...
Egyebkent Mo-n is durva tud lenni a helyzet az alkohollal kapcsolatban, de ami itt van, azt csak az erzekeli igazan, aki belulrol latja... a pialas vandalkodassal, keselessel egybekotve a fiatalok szabadidoeltoltesenek egy modja. Mo. sztem nem tart itt es remelem nem is fog.

BKV - Önnek megyünk 2009.12.30. 19:21:25

"Megtalálták a rejtélyes körülmények közt eltűnt brit síturista holttestét?"

ezt most tolem kérded? kizárt dolog mert nemtudom

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása