Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ismét működnek a sífelvonók Bánkúton

Zubreczki Dávid | 2009.03.15. 13:11 Szólj hozzá!

Félretéve ünnepi/vasárnapi szünetünket, tájékoztatjuk Nyájas Olvasóinkat, hogy "a héten esett hónak köszönhetően ismét lehet síelni Bánkúton, vasárnap kilenc órától három felvonót működtetnek - olvasható a Bánkút Síklub információs honlapján. A bükki sícentrumban a pályákat 26 centi vastagságú hó borítja, vasárnap a B, a D és a G jelzésű felvonó működik. A pályák állaga jó, illetve közepes, Bánkúton a hőmérséklet vasárnap kora délelőtt kevéssel nulla fok alatt volt." [mti/index]

magyarország hójelentés bánkút

Sikítozó lánykák a hófánkokban

Zubreczki Dávid | 2009.03.13. 16:44 Szólj hozzá!

~dá~: P1000110 kicsi

Nem csak Eplényben és nem csak hülye tárgyakon lehet nagy sebességgel lecsúszni. Mátraszentistvánon, ahol még masszívan tartja magát a tél, a sípályák mellett méteres hófalakat emeltek a hócsúszdázók kedvéért. A Sípark levele alant: 

magyarország mátraszentistván hócsúszda

7 elképesztő szánkó. Han Solo űrhajójától a házilag barkácsolt rakétameghajtásig

Zubreczki Dávid | 2009.03.13. 14:41 3 komment

23723-450x-r 2[1]

Mint arról a Hütte is hírt adott, holnap mindenféle hülye tárgyakon lehet majd lesiklani a szezont búcsúztató eplényi Flúgos Futamon. Ebből az alkalomból összeszedtünk pár fura eszközt a luxusbobtól a házilag barkácsolt rakétás szánkóig, amivel havon lehet siklani.

bizarr szánkó

Szezonzáró Flúgos Futam Eplényben

Zubreczki Dávid | 2009.03.12. 12:00 Szólj hozzá!

Ha nem is pucér szánkózással, de ötletes kezdeményezéssel búcsúztatják a telet szombaton az eplényi SkiArénában. Március 14-én 11 órától Szezonzáró Flúgos Futamot tartanak a síelésre már kevésbé alkalmas havon - "saját készítésű eszközökön való lecsúszással". Díjazzák a legkreatívabb és a leggyorsabban sikló tákolmányokat is. A jelentkezéseket és ötleteket az info@skiarena.hu e-mail címen várják. Az indulókat kérik, hogy időben (11 órakor) jelenjenek meg a versenyen. 

A Hütte kapásból a vasalódeszkás megoldást javasolja - ezt pedig semmiképp.

humor magyarország verseny eplény

Újabb szlovák síterep zár be. Már jár és beszél a sívilágbajnok - hírek a fókától

Zubreczki Dávid | 2009.03.12. 06:42 Szólj hozzá!

Olvad a gleccser a világ leghosszabb pályáján (síelők) A franciaországi Alpe-d'Huez felett található a Sarenne gleccser és az onnan induló tizenhat kilométer hosszú pálya, amely a leghosszabb jelzett pályának számít a világon. A rossz hír, hogy a gleccser, és ezzel együtt a pálya felső része 2030-ra teljesen elolvadhat. A franciák hóágyúkkal mentenék a menthetőt.

Jungfrau - 4158m (kuloár) Három nap, három négyezer feletti csúcsot másztunk, ha nem is teljes létszámban. A Jungfrau 4158 méteres csúcsára, azonban mindannyian feljutottunk, hárman meg is síeltük.

Már jár és beszél a sívilágbajnok (fn) Ugrásszerűen javult az állapota Daniel Albrecht svájci alpesi sízőnek, aki januárban egy kitzbüheli edzésen bukott hatalmasat, majd három hétig mesterséges kómában volt.

szemle

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása