Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újabb szlovák síterep zár be. Már jár és beszél a sívilágbajnok - hírek a fókától

Zubreczki Dávid | 2009.03.12. 06:42 Szólj hozzá!

Olvad a gleccser a világ leghosszabb pályáján (síelők) A franciaországi Alpe-d'Huez felett található a Sarenne gleccser és az onnan induló tizenhat kilométer hosszú pálya, amely a leghosszabb jelzett pályának számít a világon. A rossz hír, hogy a gleccser, és ezzel együtt a pálya felső része 2030-ra teljesen elolvadhat. A franciák hóágyúkkal mentenék a menthetőt.

Jungfrau - 4158m (kuloár) Három nap, három négyezer feletti csúcsot másztunk, ha nem is teljes létszámban. A Jungfrau 4158 méteres csúcsára, azonban mindannyian feljutottunk, hárman meg is síeltük.

Már jár és beszél a sívilágbajnok (fn) Ugrásszerűen javult az állapota Daniel Albrecht svájci alpesi sízőnek, aki januárban egy kitzbüheli edzésen bukott hatalmasat, majd három hétig mesterséges kómában volt.

Kokava után újabb szlovák terepek zárnak be (síelők) Egy héttel ezelőtt még közel száz szlovák síterep tartott nyitva, ez a szám a hét elejére már nyolcvan közelébe csökkent. A bezárt síterep között található például a magyar síelők körében is rendkívül népszerű, a határhoz közeli Kokava-Linia és Háj.

Gyalogtúra Nagy-Hideg-hegyre (kirándulás) Előttünk csak 2-3 gyalogos, és pár síléces ember járt csak, így a térdig érő hóban immár a hegyről lefele egymás nyomában lépdelve haladtunk.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr7997142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása