Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Vak sífutó indulhat az olimpián. Brian McKeever többszörös paralimpiai bajnok most talán az egészségesekkel együtt állhat rajthoz

Zubreczki Dávid | 2009.12.27. 10:50 4 komment

Image

[Fotó: Toronto Star]

Brian McKeever már négyszeres paralimpiai bajnok, de ha midnen jól megy, most az egészségesekkel állhat egy rajthoz a vancouveri téli olimpián. A harminc éves kanadai sífutó ugyan elvesztette látása 90 százalékát (és a maradék tíz is csak periférikus látást jelent), Albertában mégis sikerült megnyernie tizenkét másodperces előnnyel egy ötven kilométeres versenyt - látó versenyzőkkel szemben. Ezzel az eredménnyel ráadásul bekerült a kanadai válogatottba és teljesítette az olimpiai szintet is. Hogy valóban indulhat-e az csak januárban dől el. Bár arra már volt példa, hogy nyári olimpiákon korábbi paralimpikonok is elindultak, téliben még soha.

kanada olimpia sífutás paralimpia

Vasárnap újra kinyit a mátraszentistváni pálya

Zubreczki Dávid | 2009.12.26. 22:42 Szólj hozzá!

~dá~: Mátraszentistván dec. 26.

 

A rekordot döntő meleg időjárás után, ismét nulla fok alá csökkent a hőmérséklet a mátraszentistváni Síparkban. Mivel úgy tűnik, alaposan felkészültek a felmelegedésre, vasárnap újra ki tudnak nyitni. Hogy hogyan, az kiderül, a közleményükből, na meg a mellékelt fotókból. Mint írják:

magyarország snowboard hójelentés mátraszentistván

Milliós veszteségek a magyar sípályákon: a rekordmelegben mindegyik bezárt

Zubreczki Dávid | 2009.12.25. 14:59 34 komment

Milliós veszteségeket okoz a szokatlanul meleg időjárás a magyarországi sípályákon: sehol nem lehet síelni a magyar hegyekben. A határ közelében fekvő osztrák, szlovák és szlovén pályákra sem érdemes kiutazni egyelőre - közölte a SíTV Hírszolgálat.

magyarország ausztria szlovákia szlovénia hójelentés

Hogyan csináljunk fehér Karácsonyt? Házi hóágyúval

Zubreczki Dávid | 2009.12.24. 11:41 5 komment

Hóágyú

Nem tudom másoknál van-e, nálunk teljesen locspoccsá mosta az eső a pár napja még vastag hóréteget. Milyen jó lenne ilyenkor egy házi hóágyú! Meg mondjuk egy kertes ház is, mert a negyedikről nem tudom mit tudnék kezdeni a hóágyúmmal: esetleg az ablakról sorozhatnám meg a járókelőket, vagy a nappalit teríthetném be vele, az alattunk lakók nagy örömére. Na de lássuk milyen kínálatból válogathatnak a szerencsésebb ingatlanadottságokkal rendelkezők.

Magyar piacon csak ezt a mini hóágyút találtam, amely mindössze két méterre (!) szórja a havat, vagyis sportolásra alkalmatlan. Bár mondjuk az klassz lenne, ha volna egy nagy teljesítményű változata, amelyet az ember a hasára szerelne, és a csupasz hegytetőről elindulva a pálya aljáig folyamatosan termelné maga előtt két méteres távon a havat.

usa magyarország kütyü snowboard buhera hellókarácsony hóágyú

Pamela Anderson neglizsében snowboardozik

Zubreczki Dávid | 2009.12.23. 10:04 2 komment

Pamela Anderson

Na persze nem nagy szám, a fotó ugyanis (állítólag) Malibúban készült egy fűre borított hordónyi havon. A Bella Café blog  összevadászott a netről egy csomó síző, boardozó, bobozó világhírességet. A közismerten jól deszkázó Kylie Minogue sajnos hiányzik, de van egy adag más boldog szülő és boldog szerelmes. Egyesekről lerí, hogy nagyon nem tudnak, valamelyikükről pedig egyszerűen nem derül ki, hogy mit tud. Itt van például Victoria Beckham egy titkos (muhaha) felvételen, amelyiken addig igazgatja a haját lesiklás előtt, hogy vagy lemerül az aksi vagy kifogy a celluloidszalag, de mindenesetre lemaradunk a nagy attrakcióról.

celeb snowboard

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása