Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újabb havazás várható a Mátrában

hütte | 2010.11.28. 16:08 2 komment

Az eddig leesett 15 cm hó mellé további 15-20 cm hó várható hétfő reggelre a Mátrában- áll a mátraszentistváni Sípark közleményében. Mint írják:
 
A TÉL csípős mínuszokkal, havas tájjal és további havazásokkal érkezett a Síparkba. A jövőhéten további havazások, fagypont körüli hőmérséklet várható, majd a hétvégére -5 / -6 fok várható az előrejelzések szerint. A biztató előrejelzéseknek köszönhetően a jövőhéten a Síparkban beindulnak a hóágyúk és elkezdjük előkészíteni a sípályákat.
 
Az új oszlopos hóágyúknak köszönhetően még több, még jobb havat tudunk készíteni a Sípark pályáira.
 
A szezonnyitás várható időpontját a jövőhét folyamán fogjuk közzétenni. Szeretnénk kiváló pályákkal, vastag hótakaróval kezdeni a szezont, ahogy azt az elmúlt években is megtapasztalhatták a Síparkba érkező vendégek. 
 
A Sípark weboldalán a http://www.sipark.hu oldalon élőben lehet figyelemmel kisérni a havazást ill. a jövőheti hóágyúzást is! 

A poszt élesítésekor ezt lehetett látni a webkamerán, az aktuális állapotért katt ide!
 

hójelentés mátraszentistván

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr622479032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fishtax 2010.11.30. 00:00:12

Miközben így meg úgy havazik a Mátrában, és ilyen-olyan előkészületek vannak a legnagyobb hegyen, aztán majd egyszer ki is fognak nyitni vmikor, Visegrád szépen elindította a 2010/11-es téli szezont Magyarországon az elmúlt szombaton, és már két havas-síelős-felvonós napon túl is vannak...

Hajrá magyar sípályák!

Robi

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása