Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Minden fontos magyar sípálya nyitva – csak téli felszereléssel jutnak fel az autók

Zubreczki Dávid | 2010.01.31. 08:54 Szólj hozzá!

Vasárnap reggelig a legtöbb hó a Pilisben és a Mátrában esett, így a már eddig is működő visegrádi sípálya, a mátraszentistváni Sípark és a kékestetői déli pálya is kapott utánpótlást bőven, de végre kinyithatnak azok a sípályák is, ahol nincsenek hóágyúk. Már Bánkúton, a Dobogókőn és Nagy Hideg-hegyen is lehet síelni. - áll a www.sitv.hu közleményében.

magyarország snowboard hójelentés

Eltúlozzák a hétvégi hó-előrejelzéseket az amerikai síközpontok

Zubreczki Dávid | 2010.01.30. 08:29 25 komment

Eltúlozzák a hétvégi hó-előrejelzéseket az amerikai és kanadai síközpontok, hogy több látogatót vonzzanak - mutatta ki két amerikai közgazdász. Jonathan Zinman és Eric Zitzewitz maguk is síelők: a tanulmány megírásának ötlete akkor merült fel bennük, amikor az ígért 15 centiméter friss hó helyett alig ennek egyharmadát találták a pályákon egy vermonti síközpontban.

usa kanada hójelentés átverés

Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan. Három nap alatt ő a harmadik

Zubreczki Dávid | 2010.01.27. 10:41 67 komment

Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.

Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember balesetéhez. A síelő az Alacsony-Tátrában, a Chopok déli oldalán a kijelölt pályán kívül belecsúszott, beleesett egy folyómederbe, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Mentőhelikoptert küldtek hosszá, és azzal szállították a besztercebányai kórházba. Az orvosok szerint a férfinek súlyos fejsérülései vannak, agyrázkódást szenvedett, eltört a szemüregcsontja. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat (CT, MR), és megállapították, hogy a sérülései operációt nem igényelnek.

Három nap alatt ez a magyar síelők harmadik súlyos balesete a környező országokban. Szombaton szintén Szlovákiában, Donovalyban törte el a combcsontját egy síelő, vasárnap Ausztriában, Karintiában ment fának egy 15 éves magyar fiú, őt kar- és bordatöréssel ápolják.

szlovákia baleset chopok

Nem létező cég szervez sítúrákat egy nyilvántartásból törölt cég honlapján?

Zubreczki Dávid | 2010.01.26. 09:22 Szólj hozzá!

"A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete több megkeresést is kapott, hogy a www.suli.si oldalon olcsó síutakat kínálnak - feketén. Az utazási szerződésben található a szervező cég neve, „Ski International” melynek neve az utazási irodákat engedélyező Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában nem szerepel, de nem található a hazai cégjegyzékben sem." - írja a Tudatos Vásárlók utazásra szakosodott magazinja, a Tudatos Utazó. A Hüttének küldött összeállításban nem csak erre az egyedi estre hívják fel a figyelmet, de arra is, mire kell figyelni az irodaválasztásánál:

naiv ügyfél átverés utazási iroda

Virtuális séta Hochkaron

Zubreczki Dávid | 2010.01.25. 12:27 Szólj hozzá!

http://easycaptures.com/fs/uploaded/225/3781661260.jpg

Bálint az Urbanista egyik városfotós posztjához küldött egy levelet, mindenféle gömbanorámás csodáról, amely között mint írja egy Hüttére való is akad: egy virtuális séta Hochkaron. A levél írója szerint az anyag eredetileg a sielők.hu oldalára készült, de ott most sem ő, sem én nem találjuk. Ha valakinek megvan az odamutató link, kommentelje!

fotó hochkar

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása