Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Szilveszteri programok a magyar sípályákon

hütte | 2010.12.30. 09:46 2 komment

A hazai síterepek karácsonyi terveit némileg módosította az enyhe időjárás, ám szerencsére az év utolsó hete télies idővel telik, így semmiféle akadálya nem lehet a szilveszteri síelésnek. A sitv.hu összeszedte, hogy 2010. utolsó, illetve 2011. első napjaiban milyen programokkal készülnek a magyar sípályákon!

Londonból az Alpokba taxival. Nem indultak repülők, muszáj volt, ha nem akarták bukni a vakációt

hütte | 2010.12.28. 09:31 Szólj hozzá!

Val D'Isere 056

"Az elmúlt hétvégén lehullott hó miatt a londoni Heathrow reptér nem indított járatokat. Mit tegyen az a család, akinek már befizetett síelése van a Francia-Alpokban? Végső esetben taxit hívtak és 1000 fontért (kb. 330 000 Ft) megtették a majdnem 1300 kilométeres utat a franciaországi Val d’Isère-be." - írja a Sielők.hu.

A dologhoz hozzátartozik, hogy a befizetett telelés7000 fontos (kb. 2,3 millió Ft) volt, úgyhogy a hét tagú család nagyon nem akarta elhalasztani a dolgot. Rejtői fordulattal kerestek egy taxist, aki ezer fontért hajlandó átdobni őket az Alpokba.

utazás franciaország autó london egyesült királyság alpok val d’isère

Indulnak a felvonók Bánkúton, a Kékestetőn és a mátraszentistváni Síparkban is. A Mátrában majdnem 30 cm hó esett két nap alatt

hütte | 2010.12.27. 09:23 Szólj hozzá!

Mégis lehet síelni és szánkózni a téli szünetben a magyar hegyekben! December 25-én még arról szóltak a hírek, hogy a néhány napos szokatlanul enyhe időjárás miatt elolvadt az összes hó a magyar sípályákon, emiatt egy kivételével – ez az eplényi Síaréna) az összes helyen leállították a felvonókat.Két nap alatt azonban rengeteget változott az időjárás! - a sitv.hu közleménye alant.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása