Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Visegrád: "a holnap reggeli nyitásnak van némi esélye, de biztosat csak reggel tudunk mondani"

hütte | 2011.01.22. 16:01 Szólj hozzá!

Ha minden igaz, a Sípark már javában üzemel, pár hegységgel odébb Visegrádon is a nyitást fontolgatják. A csillagok szerencsés állása esetén holnap már ott is síelhetünk. A pálya közleménye alant:

 

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Egy sikeres hóágyús éjszakán túl vagyunk Visegrádon, holnap reggel derül csak ki, hogy a második éjszaka be tudjuk e fejezni az 1/A, nagyobbik pályánk hóágyúzását. Reméljük ezen az éjszakán már hidegebb lesz és holnap reggel már jó hírrel szolgálhatunk. Elnézést, de ennél biztosabbat egyelőre nem tudunk mondani. Jövő hét elejére mindenképpen be tudjuk fejezni a pályák hóágyúzását és megnyitunk újra. Tehát a holnap reggeli nyitásnak van némi esélye, de biztosat csak reggel tudunk mondani.

Sajnos nálunk a régi hóból alig maradt számottevő vastagság, így szinte újra kell kezdeni a pályaépítést. Mindent megteszünk a mielőbbi újranyitás érdekében, holnap reggel friss hírekkel jelentkezünk. Aki esetleg nem tudna aludni az éjszaka, nyomon lehet követni a kamerákon az ágyúzást.

Mindenkinek jó téli készülődést, hamarosan nyitunk ismét!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr192605214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása