Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Jövő hétvégén újabb snowboardverseny Szentistvánon, ahol csak a trükkök szépsége számít

hütte | 2011.02.13. 09:20 Szólj hozzá!

A Style Masterz újdonság a magyar snowboard versenyek palettáján, ahol a hangsúly teljes mértékben a stíluson van.  Célunk nem más, mint megtalálni a stílus mestereit, akiket mesterfokozattal honorálunk. - ígérik közleményükben a szervezők. További részletek alant:

A versenyen 10 trükköt kell végrehajtani, amelyeket külön-külön értékelünk, és az arra érdemeseket mesterfokozattal honorálunk.  A trükköktől nem kell megijedni, nem lesznek 720-ak, vagy 900-ak, azt viszont mindannyian tudjuk, hogy egy szép method-ot húzni koránt sem olyan egyszerű. Bíráink árgus szemekkel figyelnek majd, hogy az adott trükk mesterfokozatát csak az igazán rátermettek kaphassák meg. Az egyszerű trükkökért cserébe letisztult mozgást, egyediséget és kreativitást várunk cserébe.

Tarts velünk és gyűjtsd be minél több trükkből a mesterfokozatot. Mutassuk meg, hogy a snowboard elsősorban a stílusról és az egyéniségről szól.  A legtöbb mesterfokoztatot gyűjtő rider-t 40.000 Ft-tal és a STYLE MASTER 2011 címmel díjazzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr622655409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása