Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Sítalpra magyar! Az ünnepi hétvégén is lehet síelni a magyar hegyekben

hütte | 2011.03.11. 09:36 Szólj hozzá!

Meg sem próbáljuk betölteni a magyar blogoszférában a Napi Borzalmas Szóvicc megszűnése óta tátongó hatalmas űrt - de tényleg a fenti a címmel kaptunk közleményt a SíTV-től. Részletek a kokárdás síelésről, meg a magyar hegyek méteres haváról alant.

Az ünnepi hétvégén is várják a síelőket a magyarországi pályák. Öt helyen járnak még a felvonók, a korábbi hetek hóágyúzásának köszönhetően ugyanis még mindig 50 és 100 centiméter között van a hóvastagság a legnagyobb síterepeken. Ha valóban 10-15 fokos meleg lesz az ünnepi hétvégén, a műhavas pályákat akkor is biztosan lehet majd használni!

Az eplényi Síarénába, a mátraszentistváni Síparkba, Kékestetőre, Visegrádra és Sátoraljaújhelyre érdemes elutaznia azoknak, akiknek még a hosszú tél utolsó napjain is van kedvük síelni.

A legtöbb helyen ünnepi programokkal várják a látogatókat. Eplényben Nemzeti csúszást rendeznek, így a tervek szerint március 15-én délelőtt 11 órakor több száz kokárdás síelő és snowboardos egyszerre csúszik majd le a pályán. Mindenki forralt bort, illetve teát kap ajándékba.

A mátraszentistváni Síparkban zenés esti sízésen, családi síversenyen és ingyenes oktatáson vehetnek részt a vendégek. Aki kokárda nélkül érkezik, ajándékba kap egyet, ezzel is fokozzák az üzemeltetők az ünnepi hangulatot.

A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban március 11. és 15. között minden 50. látogató családi belépőt nyer.

Fázni biztosan senki nem fog a sípályákon. Tavaszias időre, akár 8-10 fokos melegre (Eplényben még ennél is melegebb lehet…) kell számítani, változóan felhős éggel, esetleg kisebb esővel.


További részletek és képek a www.sitv.hu oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr852730142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása