Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Kétszáz tonna hó a belvárosban

[mimi] | 2011.10.15. 08:21 Szólj hozzá!

A tavalyi, nagyon klassz indulás után idén novemberben ismét hegy épül Budapesten. A Fridge Fesztivál négy napon át tartó bulijának helyszíne ugyan egy ugrásnyival odébb lesz, mint tavaly, de a hangulat remélhetőleg nem különbözik majd az egy évvel ezelőttitől. Idén is neves külföldi (Infected Mushroom, Steve Aoki, Parov Stelar, Pendulum DJ Set & MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set & MC Rage, Freestylers) és magyar fellépőkre (Fluor, Hősök, Irie Maffia, Ganxsta Zolee és a Kartel, Palotai, Ludmilla) riszálhatunk, világhírű ridereket csodálhatunk, és még Szlovákia és Ausztria (császármorzsával, gőzgombóccal, forraltborral) is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára. A 200 tonna hó, a zenebona és a világkupa-pontokért versengő riderek mellett számtalan egyéb program várja a fesztiválozókat november 10-13. között: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is. Érdemes lesz tehát legalább egy napra kimenni a Fridge Fesztiválra, teljesen új élményt jelent a hamisítatlan fesztiválhangulat téli köntösben, ne hagyjuk ki!

fotók: Horányi-Névy András

· 2 trackback

fesztivál ausztria szlovákia snowboard fridge

Vendégháztól a luxusig Karintiában

[mimi] | 2011.10.13. 08:52 Szólj hozzá!

Ausztria legdélebbi tartománya. Karintia világszerte ismert csodás hegyeiről és tavairól. Stájerországhoz képest kicsit többet kell ide utaznunk, de a gyönyörű tavak, kellemes termálfürdők és a síelésen kívüli szórakoztató programok sokszínűsége igazán kárpótol az autóban töltött plusz időért. Merre induljunk, hol aludjunk, mit csináljunk? A hajtás után kiderül.

ajánló ausztria árak karintia gerlitzen nassfeld bad kleinkircheim

Csússzunk egyet a világbajnokok előtt!

[mimi] | 2011.10.10. 08:42 Szólj hozzá!


Steiermark, vagyis Stájerország Ausztria második legnagyobb tartománya. A területén húzódó Alpok, és a térség mezőgazdasági területei miatt az ország “zöld szíveként” is emlegetik, bár remek sírégiói miatt méltán kiérdemelné a hófehér téli paradicsom jelzőt is. 2013-ban, a tartomány legnagyobb sírégiójában, Schladming-Dachsteinben rendezik meg az alpesi sí- világbajnokságot – az előkészületek már javában folynak, így az idei szezonban még a versenyzők előtt kipróbálhatjuk a legújabb versenypályákat. A hajtás után három síterepet részletesen be is mutatok, és szállás tippeket is kaptok.

ajánló árak stájerország schladming dachstein murau kreischberg semmering stuhleck

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása