Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ingyenes szezonzárás és bikinis tavaszköszöntés a Mátrában

[mimi] | 2012.03.19. 18:07 Szólj hozzá!

nemzeti fáklyás csúszás sípark fb

Fáklyás csúszás a nemzeti ünnepen

(forrás: Sípark@Facebook)

Március 20-án, kedden, vagyis a holnapi napon ingyenes sínappal búcsúztatják a szezont a mátraszentistváni Síparkban. „Keddre visszahűl a levegő (várhatóan 3-4 fok lesz), így méltó módon, jó hóval zárhatjuk az idei síszezont" - írják honlapjukon. Tapasztalatból mondjuk, hogy tényleg érdemes még egyszer utoljára kilátogatni, mert a 30-75 centis hó még mindig nagyon klassz. Hétvégén mi is kinn voltunk a remek hangulatú Nemzeti Síhétvége apropóján, és nagyon jól éreztük magunkat.

magyarország ingyenes ausztria bizarr szezonzárás mátraszentistván stubai

Az idei szezon legnagyobb havával készülnek a nemzeti ünnepre a Mátrában

hütte | 2012.03.09. 09:02 Szólj hozzá!

sipark 2012marc7 18forrás: Sípark, Mátraszentistván

A mátraszentistváni Sípark üzemeltetői szerint, így a tavasz felé tendálva, az emberek már nem hisznek a hóban. Milyen rosszul teszik! A Mátrában ugyanis az idei szezon legnagyobb havával készülnek a március 15-i hosszúhétvégére. No meg a nemzeti ünnep apropóján ingyenes síoktatással, estére nemzeti színűre festett sípályával, nemzeti fáklyás csúszással, történelmi totóval és vetélkedőkkel is. Kedvcsináló havas képek és programajánló a Sípark jóvoltából a hajtás után.

magyarország snowboard hójelentés mátraszentistván

Véget ért a szezon utolsó magyar snowboard kupafutama

hütte | 2012.03.08. 14:28 Szólj hozzá!

Balogh Adam MuMuS gyoztes csapatbanFotó: Magyar Snowboard Szövetség

Nagy sikerrel zárult a hétvégi Make Some NOiSE a mátraszentistváni Síparkban. Közel száz snowboardos vett részt az eseményen, ahol minden korosztály képviseltette magát: a banked slalom nevű versenyszám indulói között például a korkülönbség több mint 30 év volt. A Magyar Snowboard Szövetség beszámolóját a szezon utolsó kupafutamáról alant olvashatjátok.

magyarország verseny snowboard mátraszentistván

J-popot üvöltő megafonok alatt siklani Japánban

[mimi] | 2012.03.02. 14:51 Szólj hozzá!

Suginohara Ski Area

Ha a síelés vagy snowboardozás szóba kerül, a többség leginkább a környező országok terepeiben gondolkodik. Itt a Hüttén sincs ez másként, legtöbbször az európai, és olykor az amerikai síterepekről adunk hírt. Pedig bőven van téli sportélet ezeken a helyeken kívül is. Itt van például Japán, ahol ugyan a liftek kicsit lepukkantak, de a síelők ruhái nagyon trendik, a porhó kiváló, a hütték kínálata pedig egészen borzalmas. Ezt írja legalábbis remek posztjában Japánban szerzett sítapasztalatairól bónakovács, a Tokyo reloaded blog szerzője. 

japán snowboard

Fiatalon elhunyt snowboardos emlékére szerveznek versenyt a Mátrában

hütte | 2012.03.01. 09:47 1 komment

MSN8

Make Some NoiSE néven össznépi snowboardos megmozdulást tartanak a mátraszentistváni Síparkban most hétvégén, március 2- 4. között. A rendezvényen a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos kupafutama mellett egy 30 évesen elhunyt deszkásnak, Makács Zolinak állítanak emléket, aki a közösségépítésben, a deszka sportok fejlesztésében a mai napig példaként áll a sportolók előtt. A Snowboard Szövetség sajtóközleménye az esemény részletes programjával alant olvasható.

magyarország verseny program snowboard mátraszentistván

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása