Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Egy szeméttelep helyére terveznek kalandparkot és síközpontot Dél-Dalmáciában, részben magyar partnerrel

Freddie The Eagle | 2014.11.04. 18:55 Szólj hozzá!

biokovo.jpg

Donja gorán, a Biokovo Természetvédelmi Parkban egy volt szeméttároló helyére terveznek kalandparkot, téli sportos kiegészítő lehetőségekkel.

biokovoterkep1.jpg
A helyszínt légvonalban csupán néhány kilométer választja el az Adriai-tengertől. Délen Dubrovnik is alig száz kilométerre található, észak felé Split még közelebb. Mindkét városnak van reptere, de autóval se túlságosan vészes Magyarországról, szinte végig autópályán eljutni odáig. Budapesttől 800 kilométer. Bosznia-Hercegovinán keresztül rövidebb, ám akkor nincs végig autópálya.

biokovo2.jpg
A Meditterán térségből kinyúló hegyen telente azonban kedvezőek a hóviszonyok. A tízmillió eurósra tervezett fejlesztésben az adrenalin-kalandparként beharangozott, falmászó pályák mellett sí-, és snowboard-pálya, bob-, és szánkópálya, félcső is megálmodásra került. EU-s és svájci fejlesztési pénzek bevonásával építenék ki mindezt a horvátok egy állítólag hasonló, kalandpark-projektekben tapasztalt, magyar beruházóval karöltve.


Az állítólagos magyar beruházókról más infóra nem bukkantam. Kérem írja meg kommentben, vagy e-mailben aki beavatott a részletekbe.


Szóval pillanatnyilag egy biztató elképzelés-szakaszában tart ez a fejlesztés, de klassz lenne, ha megvalósulna.


(Via:skijanje.hr)

horvátország fejlesztés kalandpark

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr666864491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása