Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ismét Fundango Big Air a Kékesen

Zubreczki Dávid | 2009.02.16. 10:14 Szólj hozzá!

Zurich 24/9/05: Freestyle.ch, l'évènement consacré aux sports alternatifs, Ski et snowboard freestyle, skate et BMX sur la big rampe et FMX moto. by favros.

Ilyen ez a posta kérem. Csak a panaszkodni kell rá nyilvánosan és onnantól kezdve összekapja magát. Kicsit bosszankodtunk, miért is nem hozza föl a hütténkbe a leveleket, és már meg is jelent  zöld kutyaszánfogatán a postásbácsi, táskájában egy remek hírrel: 21-én megtartják a Kékesen a legnagyobb freestyle versenyt.

A korán jött tavaszi időjárás visszavonulót fújt, így örömmel jelentjük, hogy 2009. február 21-én, szombaton minden feltétel adott, hogy megrendezzük a Fundango Big Air magyar kupafutamot Kékesen. A hideg megérkezte óta szorgalmasan fújó hóágyúk és az elhivatott shaper csapat a garancia, hogy a legutóbbi alkalommal a legnagyobb számú indulóval megrendezett magyarországi freestyle versenyen ismét összemérhesse tudását a hazai freestyle snowboardosok és síelők színe-java. Reméljük, hogy idén még többen leszünk!

Versenyprogram:  9:00 - 12:00 nevezés 10:00 hivatalos edzés 12:00 selejtezők 15:00 döntők (jam session)

Nevezési kategóriák: Snowboard férfi open, freesí férfi open (a férfiaknál legjobb 3 pro és a legjobb 3 amatőr ridert díjazzuk). Snowboard női open, freesí női open (a nőknél a legjobb pro és a legjobb amatőr ridert díjazzuk). Díjazzuk továbbá a legjobb junior freesíelőt és snowboardost. (Juniornak a 16. életévüket a verseny napjáig nem betöltő indulók számítanak, amatőr kategóriában azok indulhatnak, akiknek síelőként vagy snowboardosként nincsen szponzoruk.)

Nevezési díj: 2000 Ft. Minden nevező kap rider csomagot és a szombati napra 30% kedvezménnyel válthat liftjegyet.

Nevezés a név, születési idő, pontos kategória megnevezésével előzetesen az info@fundango.hu e-mail címen 2009. február 19-ig és a verseny napján a helyszínen 9 órától. További információért kattints a www.fundangosports.com oldalra vagy írj e-mailt az info@fundango.hu címre. Szállásinfó: (30) 9011 534

Kaptunk hozzá flyert is, amit meg innen lehet letölteni. Úgy megörültem a hírnek, hogy jutalmul egy nagy korsó sört forraltam a Habsburg-képű postamesternek!

magyarország verseny snowboard freestyle kékestető fundango

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr10946016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása