Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Mentőhelikoptert vetettek be Mátraszentistvánon

Zubreczki Dávid | 2009.03.17. 08:50 Szólj hozzá!

Micsoda pech! Március 15-én mentőhelikopteresre törni magunkat egy magyar sípályán. Szerencsére a hátára esett srácnak semmije nem tört el, de legalább nem hiába van a helikopter - a pálya történetében először vetették be. A baleset részletei a Sípark közleményében:

Első alkalommal vetettek be a hétvégén mentőhelikoptert a Sípark történetében. Még áll a több hete épített, 15 méteres versenyugrató a Mátraszentistvánban, amelyre vasárnap egy gyöngyösi fiú rácsúszott, majd elvesztette az egyensúlyát. Repülés közben, valószínűleg a kis lendület miatt megijedt és a hátára esett. A barátok valamint a pályaszemélyzet azonnal nekilátott a mentésnek. Vákuumágyas hószánba tették, közben hívták a légi mentőket. A helikopter, a riasztástól számítva 15 percen belül a helyszínre ért, majd a sípálya tetején, egy erre a célra kijelölt, nyílt terepen biztonságosan leszállt. A sípályán a helikopter megérkezésekor pár percre megállt az élet, mindenki a mentők érkezésére figyelt. A sérült fiút az orvos megvizsgálta, szerencsére törést nem állapított meg. A légi mentők ezután a hatvani kórházba szállították a beteget, ahol a baleseti sebészeten CT vizsgálatot végeztek el. További fényképek megtekinthetők a www.legimentok.hu weboldalon.

magyarország baleset helikopter mátraszentistván légi mentők

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr261006968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása