Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Rekord méretű snowboard pálya épül a XII. kerületben.

Zubreczki Dávid | 2009.12.18. 10:00 2 komment

December 20-án van a snowboard világünnepe, a Snowboard Day, amit Magyarországon is megtartanak, mégpedig Budapesten, a Sportmax Hegyvidék lépcsőjére zúdított 60 köbméter havon. Részletek -lian- levelében: 

December 20-án immáron második alkalommal rendezik meg a Snowboard Világnapját Magyarországon. Idén a budapesti Sportmax Hegyvidék lépcsőjén „zsúrozhatnak” a deszkások.

December 20-án immáron negyedszer kerül megrendezére a “World Snowboard Day”, ami a snowboard sportág bemutatását és népszerűsítését tűzte ki fő célul. Az eseményt a WSF és az Eurosima szervezetek találták ki, és idén már 32 országban, több mint 130 különböző esemény közül válogathatnak a résztvevők. A rendezvény lényege, hogy ezen a napon olyasmit tegyél, ami kapcsolódik a snowbordozáshoz, ahol például nincs hegy és hó filmvetítéssel, beszélgetéssel, elméleti oktatással vagy éppen egy jó snowboard party-val ünneplik meg ezt a napot. Kikötés, hogy a rendezvény ingyenes legyen, no és valamilyen szociális tevékenységgel, mondjuk barbecue-sütéssel párosuljon.

Budapesten valamivel nagyobb léptékű lesz ez a nap, hiszen az O’Neill, a Burton és a Fővárosi Műjégpálya segítségével egy igazi City Slide pályát hoznak létre a szervezők a Sportmax Hegyvidék lépcsőjén.

„Bár vannak támogatóink, mondhatjuk azt is alulról szerveződő ez az esemény, ami inkább egy snowboard piknikre hasonlít majd – mondta Gémesi Jóka, az esemény főszervezője. - Vagyis aki eljön egyben hozzá is tesz a rendezvényhez. Egy profi deszkás mondjuk azzal, hogy segíti, tanítja a kezdőt.”

A kivilágított snowboard és free ski slide pályán, amelyen Magyarország legnagyobb egyenes boxa épül fel, 14 órától kezdődnek az események, 18 órától pedig az O’Neill által támogatott best trick versenyt és jam-et láthatjuk. Az egész napos dzsembori egy izgalmas Battle szisztémájú versennyel lesz megkoronázva. Az illusztris zsűri, Liptai Dávid és Ajtai András a gyakorlás alatt kiszemelik a legjobb 16 versenyzőt majd párokba rakva jöhet a harc. Aki jobb trükköt csinál továbbjut a másik pedig kiesik. A döntő a két legjobb párbajból áll össze a végén. A csatamezőn nincsenek korosztályok viszont bárki hibázhat. Természetesen lányok és free síelők saját battleben indulnak. A végén csak egy maradhat aki elnyeri a Battle Angel címet és az ezzel járó arany puttót.

Az esemény után a helyszínen lévő 4Bro bisztróban DJ after partyval és filmvetítéssel várják a World Snowboard Day részvevőit.

 

BUDAPEST WORLD SNOWBOARD DAY

Időpont: december 20. vasárnap, 14h – kb. 20h

Helyszín: Budapest, Sportmax Hegyvidék (MOM Park mellett)

Bővebb információ: www.msbsz.hu, www.world-snowboard-day.com

További információk: +36 309 522 533 Gémesi Jóka

budapest buli snowboard sportmax

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr321605970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.18. 15:00:32

Hirtelenjében nem tudom elképzelni, hol a fenében találnak ott megfelelő szintkülönbséget, mert hiába a MOM, ez a "Sportmax Hegyvidék" nekem nem mond semmit...

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2009.12.18. 16:20:29

Már csak havat kell szerezni hozzá állandóra..

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása