Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Mit isznak a kanadai hüttékben?

szily | 2008.11.27. 09:51 5 komment

Lazac- és pisztránghorgászati okokból kifolyólag mindig is el szerettem volna menni Kanadába. Dora the Explorer velem ellentétben meg is tette ezt, és príma blogot ír a kalandjairól Calgaryban, ahol él. Itt egy remek poszt tőle a NapiCalgary blogon arról, hogy milyen a Sziklás-hegységben síelni, ha arra vetődik az ember. Egy ksi ízelítő:

Más-e Kanadában sízni, mint Európában? Kicsit igen. Sokkal több a snowboardos, a hüték előtt pihenő lécek 80% board. Itt ez kicsit divatosabb, talán, mert közeleb van a gördeszkás, térdig érő ülepűfarmeros, kutyaláncos, kapucnis szubkultúrához. A melegedő pultjánál felejtsd el a mákosvaníliás germknödelt, a mustáros wurstel párocskákat és még véletlenül se kérj jagerteat. Kanadában be kell érned a papírpoharas Starbucksszal és a szokásos hamburger sültkrumpli combóval. Láttunk olyan sízőt, aki a féliteres kávéspoharat szorongatva araszolt a felvonóhoz a sorban. A sídivat viszont nagyjából ugyanaz, mint otthon, talán nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra. Ennyi bukósisakot legutoljára versenyen láttam. Safety first, as usual!

 

kanada snowboard sziklás hegység sunshine village pályateszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr11790899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanZi 2008.11.27. 10:58:56

Zwei glühwein bitte.

Ha az nincs, a hely szar. :)

GergőÁron (törölt) 2008.11.27. 11:03:49

Fura ez a bukó dolog.
Még az osztrákoknál, olaszoknál, franciáknál is megdöbbentően keveset látok, ha a kis 3-4 éves pulyákat nem számítom, mert nekik - ha jól tudom - kötelező. Pedig ezek a népségek állítólag adnak az ilyesmikre.
Sőt, nekem sincs. De idénre lehet, veszek. Legalábbis erősen gondolkozom rajta.

bounty123 2008.11.27. 13:31:12

Ice Cap a nyerő, Tim Hortons :)

Lillebi 2008.11.27. 13:42:06

vicces pont most olvasni.. az osztrák barátom épp tegnap lelkendezett, h ezért szeret igazán síelni, mert bárhova megy, kicsit otthon érezheti magát. hát akkor mégsem

Mike007 · http://lookatmylife.blog.hu 2008.11.27. 13:46:25

Hát igen európai sízőként sok minden hiányozna ha Kanadába mennék síelni, pedig már többször tervbe volt véve. Bukó dologról csak annyit hogy két éve használok bukót, bár inkább azért mert elkezdtem freestyle és slope sízni, ettől függetlenül nem veszem le akkor sem ha simán pályán közlekedek, mondjuk az év első síelésénél soha nem veszek fel bukót. Azt tudom elmondani a bukóról és kétszer már megvédett és ezek után nem is vagyok hajlandó bukó nélkül síelni

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása