Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Pókember a sípályán. Kik öltöznek szuperhősnek?

Zubreczki Dávid | 2009.02.01. 15:10 6 komment

Supermanként vagy Pókemberként síelni nem lehet rossz dolog, hiszen nem kell igénybe vennünk a síliftet, amivel sok időt és pénzt takaríthatunk meg. Más kérdés, hogy szuperhősnek öltözve síelni szuper képességek nélkül mennyire nyerő?

Az egyre gyakrabban látható Spiderman-símaszk annyira nem újdonság, hogy egészen régi dolog. Ez az alábbi hirdetés például szemmel láthatóan nem az Obama beiktatására kiadott különszámban szerepel.

De most sem ritka az enyhén szexkellékre emlékeztető pókembermaszk.

Itt egy másik ifjú Marvel-hős látható siklás közben:

Bár stílusában és mozgáskultúrájában inkább a fiatal hősökhöz illenek a téli sportok, az idősebbek is elkezdhetik. íme Batman:

De se szeri se száma teljes és részleges hasonulásnak a pályákon, ez a Robin például a kevésbé sikerült próbálkozások közé tartozik.Robin by Narfmaster

De vajon (leszámítva mondjuk egy mértéktelen Becherovkázásba torkolló sífarsangot) ki az aki szuperhősnek öltözik a pályán?  Ki mit tapasztalt? A legjobbak? Vagy a legbénábbak? Hogyan viselkednek? Vagy amennyiben Ön Superman illetve Pókember, kérjük írja meg a Hüttének indíttatását, tapasztalatait!

(Teljesen logikus válasz lehet persze, ha egy ilyen cuccot hord valaki. Ez a Vasember páncéljára emlékeztető felső tényleg olyan mint egy páncél: megvéd a durva gerincsérülésektől)

humor képregény ruha snowboard szuperhős jelmez

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr1916069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the_exterminator 2009.02.01. 17:24:08

Ha már szuperhősök, itt van Jim Gordon a Batman-ből:
konzervatorium.blog.hu/2009/01/31/sotet_idok

borpancsoló 2009.02.01. 19:41:42

Azt a páncélt én is elfogadnám. A jelmezt inkább nem. :)

Preis · http://www.glasso.hu 2009.02.01. 20:59:44

A páncél tényleg jól jöhet...de ezek a jelmezek inkább viccesek, mint hasznosak

PJZs 2009.02.01. 21:11:16

Én most jöttem Franciaországból, ott egy egész síelőcsapat volt beöltözve, volt ott elefánt, boszorkány, varázsló és sok egyéb... vicces volt őket nézni :)

izlésrendőrség 2009.02.01. 21:12:40

azok a szerencsétlen embertársaink, akik, csúnyák, vagy nincs humoruk, és vagy erős komplexusukból adódóan, erőltetetten próbálják magukra ölteni a buli origója, főhőse, címet, lásd képesek e cél érdekében, hetekkel előre eltervezni vicceket, akár jelmezt is készíteni (!), tükör előtt pózolva, próbálja el tréfáit, sajnos általában ezzel pont a fordítottját éri el, nem vele, hanem rajta röhög mindenki...egyszóval, a lúzerek

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása