Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hol síel a bíboros? Donovalyban látták őeminenciáját

Zubreczki Dávid | 2009.02.03. 10:57 Szólj hozzá!

Míg a bulvármagazinok be kell érjék tévés celebecskék, ellenzéki vagy kormánypárti politikusok síelésével, addig a Hütte olvasói magát prof. dr. Erdő Péter bíboros őeminenciáját látták Donovalyban!

Sziasztok!!

NEm tudom érdekel-e Titeket, de hihetetlen élményem volt Szlovákiában. A párommal voltunk  pár napot Donovalyban és nem fogjátok kitalálni, kit láttam ! Erdő Pétert, a bíborost :D

Sajnos azt már nem láttam, hogyan siklik le, de a liftnél egész biztos ő állt sorban. Teljesen természetesen viselkedett és nagyon szimpatikus volt, szerintem tök jó fej dolog, hogy eljön síelni :)

további jó blogolást :)
üdv
endi

Nekünk is szimpatikus, főleg hogy még médiaeseményt sem csináltak belőle. (Amúgy alighanem ő lehetett az, hiszen pár napja valóban Szlovákiában járt hivatalos úton). Aki esetleg síelés közben is látta őeminenciáját, kérjük jelezze!

Megjegyzem, a katolikus egyházfőktől nem állnak távol a téli sportok. Közismert például, hogy II. János Pál is előszeretettel "szökött meg" Vatikánból egy-egy síelésre.

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, írd meg!

szlovákia híres ember donovaly

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr25919853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása