Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Mátraszentistvánon síelt a világ

gg | 2009.02.06. 09:27 3 komment

Amíg mi az osztrák és szlovák pályákon csúszkáltunk, a világ síoktatóinak krémje Mátraszentistvánra jött konferenciázni. A múlt héten, a galyatetői hotelben tartott rendezvényt az ismert sínemzet hírében álló Magyarország egy szerencsés véletlen következtében nyerhette csak el persze, tavaly ősszel a kijelölt rendező ország (kilétét homály fedi) az utolsó pillanatban visszamondta, így ugorhattunk be a buliba.

A szállodás programok mellett minden nap sportprogramokat is szerveztek, mi az utolsó nap éjszakáján rendezett formációs bajnokságot néztük meg, ami idehaza, ha pontosan értesültünk, még újdonságnak számít. Nézzük meg a videót, elég látványos.

 

A szervezők egyébként állítólag tényleg jó munkát végeztek, a záróvacsorán legalábbis úgy tűnt a huszonegy országból érkezett egyenruhás delegációk lelkesedéséből. (A szentistváni rövidke lejtő mondjuk nem állított felfoghatatlan kihívás elé senkit, ráadásul csak a kék pályát sikerült használható állapotra pofozni.) A síoktatók világszervezetét egyébként IVSI-nek hívják, egy borzasztó német rövidítés alapján, az ő égiszük alatt zajlottak az események, ezt a jegyzőkönyv kedvéért még megállapítjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr94925856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avirex801 2009.02.06. 12:45:38

Ez fantasztikus,de ez a pálya is az ország állapotát tükrözi,akárkik is érkeztek ide.. Sajnos.

Mácsai Tomi 2009.02.11. 23:32:31

@avirex801: Jó lenne, ha az ország olyan állapotban lenne, mint a mátraszentistváni sípályák.. A Sípark ugyanis igenis minőségi, a körülményekhez képest rendkívül színvonalas. A személyzet udvarias, a vezetői (tulajdonosai) mindent elkövetnek a fejlesztés és színvonal további emelése érdekében, s rengeteg munkát fektetnek mindebbe. Az ország.. "Mindenki mindenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen"..

Fishtax 2009.02.12. 01:29:01

Barátom, ezzel most mellélőttél! Ahogy Tomi is mondja, a mátraszentistváni pályával nem kell szégyenkeznünk, amit lehetett s amennyire forrásuk volt, azt ott kihozták a helyből a tulajdonosok, s ahogy a magyar oktatók véleményét olvastam, a külföldiek sem találtak semmi kivetnivalót a rendezésben és a körülményekben!

Robi

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása