Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Síbojkott Burgenlandban. Túl sok a hó. Magyar kvóta az olimpián - hírek a liftkezelőtől

Zubreczki Dávid | 2009.02.11. 10:00 2 komment

Túl sok hó miatt zárva Bovec-Kanin (Szlovénia) (síelők) A legutóbbi adatok szerint 880 cm a hóréteg vastagsága. A síterep mégis zárva van, mert három hete egy lavina megrongált egy liftoszlopot, amelyet – a rossz időjárás miatt - azóta sem sikerült kijavítani.

Bojkottálnák a magyar síelők Burgenlandot (index) Képeslapkampánnyal és EU-petícióval tiltakozik Szentgotthárd városa a magyar határ közvetlen közelébe, a várostól egy kilométerre tervezett monstre osztrák hulladékégető ellen.

Magyarok az olimpiai álmok kapujában (kárpátinfo) Két kárpátaljai magyar fiatal hódeszkás azzal, hogy kvótát szerzett a 2010-es vancouveri téli olimpiai játékokra, nem kis teljesítményként a világelitbe verekedte magát.

Pályahiba miatt történhetett a halálos síbaleset (bumm) A pálya hibája miatt rohanhatott bele Türingia miniszterelnöke egy szlovák asszonyba egy stájerországi sípályán. A hírt a Der Spiegel közölte a szakértők véleményére hivatkozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr21936393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AgentO 2009.02.11. 11:00:55

"A tavalyi év végén a Síoktatók Magyarországi Szövetsége kilátásba helyezte, hogy a hulladékégető megépítésének engedélyezése esetén a burgenlandi sípályák bojkottjára fogják felszólítani a magyar síelőket."

Gratulálok, Burgenlandban kb. 3db olyan sípálya van, amelyhez felvonó is tartozik, már csak hó kellene rájuk, hozzájuk képest Eplény valóságos Ischgl, nem beszélve arról, hogy hazai sízők eddig sem jártak ezekre a pályákra...

Karcolt lendület 2009.02.13. 18:36:51

@AgentO:
:-)))
Direkt megnéztem a bergfex-en, hogy én vagyok-e a hülye, hogy nem tudok burgenlandi pályáról, de nem, ott sincs egy sem feltüntetve.

Miután az SMSZ-nek egyáltalán nem érdeke, hogy Ausztria bojkottjára szólítsa fel a magyar síelőket (hisz a tagjainak nagy része ott dolgozik), így vszeg ilyen érdekesen-ironikusan reagálták le valamelyik a szemétégető elleni aktivisták nyaggatását.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása