Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ismét lehet síelni Bánkúton. Újra üzemel az iglufalu - hírek a hóágyútüzértől

Zubreczki Dávid | 2009.02.14. 09:50 1 komment

Működnek a bánkúti sífelvonók (fn) A héten esett hónak köszönhetően ismét lehet síelni Bánkúton, a bükki sícentrumban, ahol szombaton 9 órától újból bekapcsolják a felvonókat.

Friss hó, lavinák és balesetek Szlovákiában (síelők) Az előző három napban összesen 15-20 cm friss hó hullott a legtöbb szlovák terepén. Vigyázzunk, ha a szlovák hóágyúk közelében csúszunk. A Magas-Tátrában már harmadik fokozatú lavinaveszély lépett életbe.

Beauty of Schwenningen (sofie világa) "ma kitaláltam mi lenne, ha a frissen hullott 30 centi havat kihasználva elmennénk sétálni a Fekete-erdőbe."

Újra üzemel az iglu-falu Kaprun gleccserén (síelők) A Kitzsteinhorn (Kaprun) gleccserén található iglu-falu, Ice Camp az idén újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A csak jégből épített házakban nem csak a szállóvendégeket várják.

Orvosa szerint felépül sérüléseiből a síelő Albrecht (telesport) A sportolót múlt szombaton kezdték ébreszteni, ám a fertőzés miatt hétfőn leállították egy időre az általában három-négy napig tartó folyamatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr34942262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paladin 2009.02.15. 18:14:33

Miért? esett a héten hó??

Csak viccelek.. Imádom Bánkutat

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása