Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Kedvezmények Szlovákiában, tippek itthon. Hogy síel Fodor és Bencsik? - hírek a zergétől

Zubreczki Dávid | 2009.02.21. 10:16 Szólj hozzá!

Hol síeljünk a hétvégén? (fn) A Mátra Centrum-Kékestető és a visegrádi Nagyvillám síterep frissen nyitott pályákkal, a Mátraszentistváni Sípark gumifánkos csúszkákkal, míg az eplényi síközpont élőzenés síeléssel várja most hétvégén a sportolni vágyókat.

Kedvezményes bérletek márciustól a Tátrában (síelők) A közös üzemeltetőhöz tartozó Alacsony- és Magas-Tátra síterepeit márciustól már közös bérlettel is lehet használni egészen a szezon végéig. A tavaszi bérlet érvényes többek között Chopok mindkét oldalára, valamint Tátralomnic környékének pályáira, ahol gyakran még májusban is lehet síelni.

Travis Rice és Jamie Anderson kapták az év snowboard-osa elismerést (extrém) A Transworld Snowboarding magazin megtartotta éves díjátadóját, amelyen Travis Rice minden lehetséges díjat elhozott.

Drága az euró, spóroljunk az üzemanyagon! (vezess) Két családot egy autóba szuszakolva utaztunk síelni. Bár két babakocsi, a kismotor és a szánkó is velünk utazott, befértünk a FIAT Scudóba.

Bencsik Tamara hóban fürdött (nlcafé) A Megasztár 4. énekesnője nem síeléskor került a hóba. De nem védte meg a meleg síruha, mert éppen bikiniben volt.

Síszünetet tartott Fodor Gábor (blikk) Síelésen „kapta” a Blikk olvasó-riportere Fodor Gábort. A politikus az ausztriai Murau pályáin csatolta föl a léceket, s kisebb-nagyobb szerencsével lecsúszott a lejtőkön.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr24956168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása