Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Sílécekkel közlekednek Belgrádban - hírek a borforralótól

Zubreczki Dávid | 2009.02.23. 09:26 Szólj hozzá!

Betemeti a hó az országot (fn) Súlyos mínuszok és intenzív havazás várható hétfőn. A legtöbb hó a Dunántúl északi részén lehet, délnyugaton havas eső eshet. Az autópályák tiszták, de az alsóbbrendű utakat mindenhol hó borítja.

Ausztria: eddig másfél méter friss hó és folytatódik! (síelők) Péntek óta megállás nélkül havazik Alsó-Ausztria legtöbb részén. Három nap alatt eddig körülbelül másfél méter hó hullott és keddig még további havazások várhatóak a környéken.

Küzdjünk az életünkért (vezess) Bár egyre hosszabbak a nappalok, a tél még vadul szorongatja a torkunkat. Toljunk ki vele és próbáljuk meg élvezni a helyzetet. Kerítsünk egy nagyobb hegyet, ahonnan üvöltve vethetjük magunkat a mélybe, két ingatag sílécen száguldva

Hol van az Alpok legmeredekebb pályája? (sielők) Sokaknak ismerős a Ziller-völgyében található Harakiri pálya, amely a nevéhez méltóan az egyik legveszélyesebb pályának számít az Alpokban. A veszélyességét elsősorban a meredeksége adja, de a németek is büszkélkedhetnek egy ilyen pályával, amely még a Harakirinél is meredekebb.

Téli sportok szerelmesei! - Irány Szlovákia! (hírszerző) Több mint 110 síközpont várja a síelni szeretőket Szlovákiában.

Szerelmes a jóképű műsorvezető (stop) Zola, a VIVA közkedvelt VJ-je új szerelemre talált Franciaországban, ahol zenekarával az idei év első koncertjét adta. A műsorvezető-zenész néhány nap alatt szenvedélyes snowboard-őrült lett!

Nagyüzem a bánkúti sícentrumban (zoom) Négy felvonót kapcsoltak be vasárnap kilenc órakor a bükki sícentrumban, Bánkúton, ahol immár 33 centiméter a hó vastagsága

Síléccel közlekednek Belgrádban (mno) A szerb fővárosban nem autóval, hanem sílécekkel közlekednek.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr4960013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása