Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Először indul ghánai versenyző a téli olimpián - hírek a szánkórakéta pilótájától

Zubreczki Dávid | 2009.03.22. 10:40 Szólj hozzá!

Rome Snowboard Graphics

50 klassz snowboard-dizájn (webdesigner depot via  fajtbros)

A kisebb stájer síterepek is kitartanak még (síelők) Nagyon régen nem volt ilyen szerencsés szezon, végig, egyenletesen jó minőségű, és javarészt természetes hóval várták a vendégeket, akik természetesen rekordszámban látogattak ki a tartomány pályáira.

Hópárduc: afrikai síelő a téli olimpián (inforádió) Indulási jogot szerzett a téli olimpián egy afrikai származású, glasgowi születésű fekete bőrű férfi, aki öt évvel ezelőtt látott életében először havat.

Hatalmas havazások Lengyelországban (síelők) A Zakopane melletti Kasprowy-csúcson újra három méteres a hóréteg vastagsága. Még sokáig kitarthat a szezon, hiszen évek óta nem volt ilyen jó a hóhelyzet március második felében.

Völgyesi Gabi, a sípálya ördöge (blikk) A Unique énekesnője nem csupán a zene, hanem a síelés szerelmese is. Nem telik el úgy tél, hogy Völgyesi Gabi (32) ne húzna sílécet a lábára és vágna neki a lejtőknek.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr201017643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása