Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Nagy hó Szlovákiában és Olaszországban. Újabb sítúrabeszámolók - hírek a síveteményesből

Zubreczki Dávid | 2009.03.31. 21:25 Szólj hozzá!

Még április végén is lehet síelni Olaszországban (síelők) Harminc éve nem volt ennyire hóban gazdag a szezon Olaszországban, mint az idén. Trentino tartományban a hivatalos adatok szerint eddig majdnem 13 méternyi hó hullott le összesen a szezon első napja óta, és még nincs vége a télnek! Ezen a héten az 1500 méter feletti részeken újra havazni fog.

Rengeteg hó hullott mostanában Szlovákiában (síelők) Az utóbbi napok havazásainak köszönhetően majdnem megduplázódott a hóréteg vastagsága a szlovák síterepeken. Néhány helyen az egész szezonban nem volt ennyi hó, mint most március végén.

"Unglaubliches Glück" (Hihetetlen szerencse) (csússz és mássz!) Legalább is ezt írta írta egy helyi rovat a stájerországi mikulás-túrájukról. Most elmesélik miért is...

Deszkalavina-e, vagy nem? (fóka) Szakmai észrevétel érkezett az egyik képükkel és aláírásával kapcsolatban, hogy vajon deszkalavina látható-e valóban. Ennek köszönhetően alaposabb elemzést közölnek a fotón látható lavina kialakulásáról.

Búsuló freeride - egy Schareck (3106 m) próbálkozás (kuloár) "Terveink szerint 2db 3000 méter feletti csúcsot szerettünk volna megmászni két nap alatt. A Schareck-re gyúrtunk elsősorban, a Mittlere Rinne-n keresztül akartuk feljutni a csúcsra. Második napra pedig a Sonnblick normál útja volt betervezve. Hamar kiderült, hogy ez nem fog menni."

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr331038452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása