Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Húsvét, Head, susnyás, kóma - hírek a sííjásztól

Zubreczki Dávid | 2009.04.06. 21:58 Szólj hozzá!

A susnyás (Kriván, 2008) (csússz és mássz!) "Erősen ellenjavallták, hogy másnap a Krivánra menjünk 'maximum egy Nagy-Tarpatak völgyi túra fér bele' mondták. Hát ez nem volt túl szívderítő, de abban maradtunk, hogy majd meglátjuk."

Népszerű lesz a húsvéti síelés Ausztriában (síelők) A húsvéti ünnepek alatt még utoljára benépesednek a pályák, aztán a legtöbb síterep be is zár erre a szezonra. A hóviszonyok sok helyen még kedvezőek, aki szeretne még egy tavaszi hangulatú síelést, az még találhat üres szállásokat.

Máté a kóma után újra síel (bors) Síelésből jött haza nemrég Szekeres Máté, az a 24 éves fiú, aki egy évvel ezelőtt még az életéért küzdött Briancon-ban, egy szerencsétlenül végződött síugrás után. Tavaly februárban 11 napig feküdt kómában, ma újra bolondozik, és újra felcsatolta a sílécet.

Új erőre kapott a Head (vg) A két évvel ezelőtti zuhanás után ismét nőtt a Head NV sportszergyártó forgalma: a cég beszámolója szerint a 2007-ben regisztrált 440 ezer pár síléc után tavaly 480 ezer darabot adtak el.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr551050600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása