Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Darwin-díjas szánkós. Életveszélyessé tette a pályát, melynek ő lett az első áldozata

Zubreczki Dávid | 2009.02.15. 18:40 18 komment

Az önmagunkkal való minél nagyobb kitolás nem áll messze a téli sportoktól (sőt a szkeptikusok szerint épp ez a lényegük). A puci farral, fejjel lefele lógó síelő eseténél már szóba került a Darwin-díj, ám nála egy fontos feltétel teljesülése hiányzott az elnyeréséhez - épp az mint Colbertnek a hídnévadáshoz -, nem halt meg. (Bár lehet, hogy a sajtóvisszhangról értesülve jobban örült volna neki, ha sikerül.) Most viszont a valódi Darwin-díjátadatáson részesült külön dicséretben egy szánkózó, aki életveszélyessé tett egy pályát - vesztére:

baleset olaszország bizarr szánkó

Ismét lehet síelni Bánkúton. Újra üzemel az iglufalu - hírek a hóágyútüzértől

Zubreczki Dávid | 2009.02.14. 09:50 1 komment

Működnek a bánkúti sífelvonók (fn) A héten esett hónak köszönhetően ismét lehet síelni Bánkúton, a bükki sícentrumban, ahol szombaton 9 órától újból bekapcsolják a felvonókat.

Friss hó, lavinák és balesetek Szlovákiában (síelők) Az előző három napban összesen 15-20 cm friss hó hullott a legtöbb szlovák terepén. Vigyázzunk, ha a szlovák hóágyúk közelében csúszunk. A Magas-Tátrában már harmadik fokozatú lavinaveszély lépett életbe.

Síelő strucc

Zubreczki Dávid | 2009.02.14. 00:01 Szólj hozzá!

Ha el kell képzelnem egy síző állatot, alighanem előbb jut eszembe egy füles medúza, mint egy strucc. Az alábbi videó azonban (amely kétségkívül hiteles, akár a National Geographic címlapjégmadara) arra utal, hogy le kellene vetkőznöm a lesikló struccokkal szembeni előítéletemet. 

humor videó

Olcsóbban síelhetnek a csókolózó párok

Zubreczki Dávid | 2009.02.13. 18:06 Szólj hozzá!

The kiss - as always by utomjording

Valentin napi akciót hirdetnek holnapra a visegrádi Nagyvillámon: csókolózó pároknak olcsóbb lesz a belépő. A remek kezdeményezésről szóló, borzalmas szóviccekkel súlyosbított hírlevelük alant olvasható:

Snowboard Magyar Kupa a hétvégén! - MetalBros Showdown Eplényben

metalbros1 | 2009.02.13. 09:06 Szólj hozzá!

 A kiváló magyar freestyle csapat, vagyis a Metal Bros szervezésében kerül megrendezésre a hétvégén az MB Showdown, nem máshol mint az eplényi Ski Arénában. Nem mellesleg ez a Magyar Snowboard Szövetség által is támogatott, hivatalos magyar kupaként fog zajlani. Végre hazai környezetben rendeznek versenyt - ami igazán ritkaságszámba megy a magyar verseny-palettán -, de talán emiatt is érdemes ellátogatni majd az eseményre. Részletes program itt:

magyarország verseny eplény metalbros ski arena masbsz mb showdown

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása