Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Olcsóbban síelhetnek a csókolózó párok

Zubreczki Dávid | 2009.02.13. 18:06 Szólj hozzá!

The kiss - as always by utomjording

Valentin napi akciót hirdetnek holnapra a visegrádi Nagyvillámon: csókolózó pároknak olcsóbb lesz a belépő. A remek kezdeményezésről szóló, borzalmas szóviccekkel súlyosbított hírlevelük alant olvasható:

Két meglepetésről is beszámolhatok nektek a hétvégével kapcsolatban.

Valentin nap alkalmából, holnap, szombaton este 23-óráig forró csók-is bulit hirdetünk szerelmes pároknak a 4000 Ft-os esti bérlet helyett 3000 Ft-ért, amiben 2 db forró csók-i is benne van.

A pároknak a pénztáros előtt igazolni kell szerelmes mivoltukat, mégpedig egy igazi hosszú, forró csókkal (max. 5 sec), így jogosulttá válnak a kedvezményre.

Sporttársak tehát hóra és csókra fel, és a  kedvezményes bérlet mellett a pálya vendégei vagytok egy igazi forró csók-ira is.

Hogy a teljesen kezdőknek is kedvezzünk ezen a hétvégén, 2009. 02. 04. és 05-én, szombaton és vasárnap 10 órakor és 13 órakor teljesen kezdő csoport indul a Nagyvillám Síiskolában (tervezett idő 2 óra, 2000.- Ft/fő/óra), ahol mint a villám meg lehet tanulni síelni.

Várjuk a jelentkezőket! Előzetes jelentkezés és felszerelés foglalás a 20/9590213-as telefonon. Bérlés csak az oktatásra 2000.- Ft-os kedvezményes áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr21941416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása