Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Spóroltak a hóágyúkkal, sikeres volt az olimpia főpróbája - hírek a bernáthegyi kutyától

Zubreczki Dávid | 2009.03.08. 15:17 Szólj hozzá!

Rekordhavazás: spóroltak a hóágyúkon Karintiában (síelők) Karintiában az idei telet úgy emlegetik, mint az előző száz év leghavasabb szezonját. Az ember azt hinné, hogy ilyenkor rengeteget nyertek azzal, hogy nem kellett állandóan hóágyúzni. Természetesen a hatalmas havazás sokat segített, de ezzel csak a hóágyúzás költségeinek körülbelül 20 százalékát spórolták meg.

Bukás a sípályán, de kokainnal (extrém) Egy libanoni versenyző bukott le kokainnal a februári alpesi sí-világbajnokságon - jelentette be csütörtökön a nemzetközi szövetség. Nincs egyedül a problémájával.

szemle

Afrikai pályák. Milyen lehet síelni Lesothóban?

Zubreczki Dávid | 2009.03.07. 12:28 6 komment

Nyavalyoghatunk, hogy milyen pályáink vannak meg mennyi, na de mit szóljon, aki Afrikában él. Ott egy egész kontinensre jut négy-öt pálya. A képen láthatót például a legnagyobbnak hirdetik. Na de lássuk gyorsan mi a helyzet.

afrika snowboard pálya lesotho

Veysonnaz: milyen síelni Svácban? Finom porhó, lenyűgöző látvány és sok kelet-európai

Zubreczki Dávid | 2009.03.06. 09:40 Szólj hozzá!

4

Ha síelésről van szó, Svájc nem tartozik a legnépszerűbb úti célok közé, pedig közelebb van hazánkhoz mint Franciaország. (Norvégiáról vagy Botswanáról nem is beszélve.) Így hát amikor MM, a Lejtmenetben bloggere beköszönt, hogy szívesen küldene pár beszámolót onnan, azonnal rábólintottunk. Jöjjön tehát egy kellemes hangulatú leírás Veysonnaz terepéről, ahol meglepő módon sok kelet-európai is mozog (ami még inkább érthetetlenné teszi a magyarok hiányát).

svájc veysonnaz

Ingyenes síbérlet, sítúra az irodába, radaros sebességmérés - hírek a fókától

Zubreczki Dávid | 2009.03.05. 07:40 Szólj hozzá!

Epikureus vulgár-buddhizmus (Zirbitzkogel, 2008) (sítúra) alapvetően hideg volt, fújt a szél, nem sokat lehetett látni, a szakállamra ráfagyott a hó, a lábam megdermedt a bakancsban, felfelé lihegtem, mint egy fújtató, lefelé meg átfagytam. És mégis...

Sítúra munkába menet (kuloar) Lefelé az erdőben 50-70 cm porhóban nagyot verettünk, ordítottunk, visítottunk és 9 óra után nemsokkal meg már az irodámban ültem vigyorogva, hisz akkor én már túl voltam egy sítúrán

Ingyenes a síbérlet a síoktatáshoz (síelők) Stájerország összefog és megpróbálnak szembefordulni a trenddel. Egyre kevesebb – hazai és külföldi - gyermek kezd el síelni az utóbbi időben, ezért jövőre minden sítanfolyamon részt vevő gyermek ingyen kapja ajándékba a síbérletet a stájerországi tartomány bármelyik síterepén.

szemle

Kylie Minogue koncert délben - egy liftjegy áráért

Zubreczki Dávid | 2009.03.04. 19:28 Szólj hozzá!

Az Alpok showbusiness centrumában, Ischgl-ben idén májusban Kylie Minogue zárja a síszezont. Ez csak elsőre hangzik nagy számnak, akik tudják, hogy milyen az osztrákok Top of the Mountain-je, azok valószínűleg nem lepődnek meg. Az elmúlt években Elton John, Tina Turner, Diana Ross, Sting, Bon Jovi, Bob Dylan, Rod Stewart, Peter Gabriel, Alanis Morissette, Pink, Scissor Sisters, Melanie C, Rihanna meg egy rakás másik sztár szórakoztatta a síelőket/deszkásokat, ha már egyszer a hó lassan elfogy alóluk. A koncertet, amelyre vagy húszezer embert várnak, a Silvrettabahn közelében egy völgyben tartják május 2-án, a szezonzáró hétvége szombatján. Mégpedig ebédidőben, ráadásul tök ingyen - csak a felvonóra kell jegyet váltani.

Ja és Kylie amúgy tényleg nagy snowboardos, a pletykalapok szerint idén télen is elcipelte hószűz, tíz évvel fiatalabb pasiját, akit szépen meg is tanított deszkázni. A képen amúgy tényleg ő van azt mondják... (Fotó: bauergriffinonline.com)

zene celeb koncert ausztria snowboard kylie minogue

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása