Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ingyenes síbérlet, sítúra az irodába, radaros sebességmérés - hírek a fókától

Zubreczki Dávid | 2009.03.05. 07:40 Szólj hozzá!

Epikureus vulgár-buddhizmus (Zirbitzkogel, 2008) (sítúra) alapvetően hideg volt, fújt a szél, nem sokat lehetett látni, a szakállamra ráfagyott a hó, a lábam megdermedt a bakancsban, felfelé lihegtem, mint egy fújtató, lefelé meg átfagytam. És mégis...

Sítúra munkába menet (kuloar) Lefelé az erdőben 50-70 cm porhóban nagyot verettünk, ordítottunk, visítottunk és 9 óra után nemsokkal meg már az irodámban ültem vigyorogva, hisz akkor én már túl voltam egy sítúrán

Ingyenes a síbérlet a síoktatáshoz (síelők) Stájerország összefog és megpróbálnak szembefordulni a trenddel. Egyre kevesebb – hazai és külföldi - gyermek kezd el síelni az utóbbi időben, ezért jövőre minden sítanfolyamon részt vevő gyermek ingyen kapja ajándékba a síbérletet a stájerországi tartomány bármelyik síterepén.

Bode Millernek már nincs kedve síelni (ts) A 14. profi idényét taposó Miller jövőjét illetően egyelőre annyi biztos, hogy 2012-ig köti szerződése a sportfelszerelés-gyártójához.

Különös sebességmérés radarral a sípályán (síelők) A pályák biztonságosabb használatának több módja is van. A svájciak és az olaszok néhány síterepen már a sebességmérést is bevezették, hogy kiszűrjék a „gyorshajtókat”. Az egyik francia terep érdekes módon segíti a síelőket abban, hogy olyan sebességet válasszanak maguknak, hogy meg is tudjanak állni.

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr68982392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása