Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

4000 sízőt, snowboardozót és bulizót várnak a II. Snowattack-ra

Zubreczki Dávid | 2010.01.09. 15:32 Szólj hozzá!

 

A tavalyi sikere után idén is megrendezik a hatnapos fesztivált egy rakás hazai és külföldi előadóval Puy St. Vincent síterepén. Részletek alant a sajtóközleményben.

II. Fundango Snowattack Sí és Snowboard Fesztivál

o 2010.01.29 – 2010.02.06

2010. január 29. és február 6. között 4000 sportra és bulizásra kész fesztiválozó szállja meg Puy St. Vincent síterepét! 6 napnyi sport partyhangulatban - 6 éjszakányi party izomból.
Snowattack. Az AlapTábor! Jössz és kész!

A MEEX Partysítáborait több száz fiatal síelte, snowboardozta és bulizta végig az elmúlt években,. 2009-ben azonban egészen grandiózus méreteket öltött az őrület és Snowattack néven támadt: 3000 fiatal élvezte egyszerre a remek pályákat és a party-kat Puy St. Vincent-ben.
2010 februárjában jön a második felvonás, az újabb alpesi magyar attak, ahol immár 4000 fesztiválozó szórakozhat egyszerre 6 napon és 6 éjjen át NON-STOP!

Bármikor is kelsz és fekszel, üresjáratra nem lelsz: a rendelkezésedre álló 1000 (!) km-nyi pályának, illetve pályán kívüli száguldozásnak, avagy a régió freeride-paradicsomának köszönhetően egész biztosan azzal az érzéssel fogsz távozni, hogy ide még egyszer vissza kell jönni, de inkább többször...

De a síelés és deszkázás örömei ennyiben nem fulladnak ki. A tavalyi nagy sikerű debütálás után jön a II. Fundango Snowattack Kupa parallel és cross versenyszámaiban értékes nyereményekkel, az egészen komoly versengésen kívül pedig ismét rengeteg bolondozás is be van ütemezve a hóban: a profiknak Big Air, az extrém mókára vágyóknak pedig zipfi bob verseny!

6 napnyi sport partyhangulatban - 6 éjszakányi party izomból. Ha a nappalokat végigemberkedted, éjjel is légy legény a gáton: a 1000 nm-es partyaréna mellett további 2 szórakozóhely és 30 fellépő - köztük két külföldi sztárvendég! - fogja addig izzítani a jónépet, hogy a fűtőtesteket akár a hóba is dobhatjuk. A “Special Night”-ok koncepciója sem épp a hangulat befagyasztására szolgál... A teljesség igénye nélkül:
Bálánkból kellőképp szakadt ruhát túrva járd el saját Jackson-táncod! Vagy ne. Kaparintsd meg a mikrofont, és légy te az este beatbox-hőse! Vagy ne. Légy te a Boogie Night legretróbb csókkirálya! Vagy ne. De légy ott minden bulin, a többi úgyis magától jön… Még több éjszakai és nappali program a www.snowattack.hu weboldalon.

LINE UP: Freestylers (UK), Observer (A), Karányi , Palotai, Karmatronic, Beta, Whiteboy, Revolution, Anima Sound System, Animal Cannibals, Chriss, Dandy, Ludmilla, Fine Cut Bodies, O’Neal, Mira, 5vös, Peregi, Sikztah, Dévényi D., Barnabás, Petey Dixon, Van Der Greeg, Juhász László

Időpont: 2010.01.29. – 02.06.
Helyszín: Franciaország, Puy Saint Vincent
Síbérlet: 6 napos Grand Galaxie síbérlet, mely összesen 1000 km-es pályarendszerre érvényes (Puy St. Vincent, Briancon, Montgenévre, Les 2 Alpes, Alpe d’Huez, La Grave

Kapcsolat: MEEX Travel Utazási Iroda
Cím: 1065 Budapest, Lázár utca 12.
Telefon: 70/339-6339
Email: info@snowattack.hu
Web: www.snowattack.hu

franciaország snowboard tábor puy st. vincent

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr201659157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása